Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε έργο 32 εκατ. ευρώ συμμετέχει η Intrasoft

Σύμβαση ύψους 32 εκατ. για την αναθεώρηση της υπηρεσίας επικοινωνίας EUROPA της ΕΕ, ανατίθεται σε κοινοπραξία που συμμετέχει κατά 50% η INTRASOFT International και η βελγική εταιρία ESN.

Σε έργο 32 εκατ. ευρώ συμμετέχει η Intrasoft
Σύμβαση ύψους 32 εκατ. ευρώ για την αναθεώρηση της υπηρεσίας επικοινωνίας EUROPA της ΕΕ, ανατίθεται σε κοινοπραξία που συμμετέχει κατά 50% η INTRASOFT International, θυγατρική της INTRACOM IT Services και η βελγική εταιρία ESN.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο, διάρκειας 4 ετών, ανατέθηκε στην κοινοπραξία μετά από διεθνή διαγωνισμό της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας, στον οποίο συμμετείχαν κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρίες από το χώρο της πληροφορικής και της επικοινωνίας.

O δικτυακός τόπος EUROPA (http://europa.eu.int) θεωρείται η πιο ορατή και σημαντική υπηρεσία επικοινωνίας της ΕΕ, καθώς βρίσκεται στις πρώτες 1.500 ιστοσελίδες στον κόσμο ως προς τον αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι ξεπερνούν τους 25 εκατ. το μήνα. 

Σημειώνεται, ότι η υπηρεσία EUROPA είναι το παράθυρο της ΕΕ στον κόσμο και αποτελεί μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της ζωής στην ΕΕ που απευθύνεται τόσο στους πολίτες, όσο και στους δημόσιους φορείς. Μέσω του EUROPA οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες για όλες τις πτυχές της ζωής στην ΕΕ, όπως πληροφορίες για τη νομοθεσία, την εκπαίδευση, την εργασία, την υγεία, την προστασία του καταναλωτή, την έρευνα, τα δικαιώματα του πολίτη κ.α.

Ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: "Η σύμβαση για το EUROPA της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί τιμή για την INTRASOFT International, καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το "πρόσωπο" της ΕΕ στον κόσμο και τοποθετεί την εταιρία μας στην πρώτη γραμμή των συνεργατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα εδραιώνει την παρουσία μας στο χώρο των υπηρεσιών Διαχείρισης και Διάδοσης της Πληροφορίας".

Το EUROPA συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος των πολιτών για την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης για τους θεσμούς της, μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας και δημοσίου διαλόγου για όλα τα θέματα που άπτονται της καθημερινής τους ζωή.

Παράλληλα, προσφέρει επικαιροποιημένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τις υποθέσεις της ΕΕ, την Ευρωπαϊκή ενοποίηση και για ένα μεγάλο εύρος άλλων θεμάτων μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων, ενώ παρέχει υπηρεσία μετάδοσης ευρωπαϊκών ειδήσεων, καθώς και ηλεκτρονικές και έντυπες εκδόσεις και άλλα εργαλεία επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v