Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Θράκης: Εκλογή νέου δ.σ

Στην συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. προχώρησε η Πλαστικά Θράκης, όπως αυτό αναφέρεται σε σχετική επιστολή της εταιρίας προς τις χρηματιστηριακές αρχές. Πρόεδρος ο κ. Χαλιωρή Στ. και Δ/νων Σύμβουλος ο Ν. Ανδρουτσόπουλος.

Πλαστικά Θράκης: Εκλογή νέου δ.σ
Στην συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. προχώρησε η Πλαστικά Θράκης, όπως αυτό αναφέρεται σε σχετική επιστολή της εταιρίας προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Συγκεκριμένα, το νέο δ.σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την από 25/6/2003 συνεδρίασή του, για πέντε (5) έτη (2003-2008) και αποτελείται από τους: Χαλιωρή Σταύρο, Πρόεδρο, Χαλιωρή Κων/νο, Αντιπρόεδρο, Ανδρουτσόπουλο Νικόλαο, Δ/ντα Σύμβουλο, Κολύβα Θεοδόσιο, Μέλος, Καρασιώτα Απόστολο, Μέλος, Γιαννίρη Κων/νο, Μέλος (ανεξάρτητο) και Μπρίλλη Παναγιώτη, Μέλος (ανεξάρτητο).

Μετά την συγκρότηση σε σώμα καθορίστηκε ο αριθμός και οι αρμοδιότητες των μελών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 ορίστηκαν ως εκτελεστικά μέλη οι κκ. Χαλιωρής Κων/νος του Σταύρου, Ανδρουτσόπουλος Νικόλαος του Κων/νου, Κολύβας Θεοδόσιος του Αντωνίου, Καρασιώτας Απόστολος του Λάμπρου, ενώ ως μη εκτελεστικά οι κκ. Χαλιωρής Σταύρος του Κων/νου, Γιαννίρης Κων/νος του Ιωάννη, Μπρίλλης Παναγιώτης του Ιωάννη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v