Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Επιτυχής συνεργασία με Highdeal και Sun

Σημαντικά αποτελέσματα απέφερε η συνεργασία της Intracom με τις εταιρίες Higdeal και Sun Microsystems. H συνεργασία των τριών εταιριών έχει ξεκινήσει από τις αρχές του έτους.

Intracom: Επιτυχής συνεργασία με Highdeal και Sun
Σημαντικά αποτελέσματα αποφέρει η συνεργασία της Intracom με τις Highdeal (spin-off της France Telecom και προμηθεύτρια εταιρία εξειδικευμένου λογισμικού και λύσεων για εταιρίες παροχής υπηρεσιών) και Sun Microsystems (κατασκευάστρια εταιρία εξοπλισμού και λογισμικού Η/Υ), στον τομέα της ανάπτυξης και διάθεσης εξειδικευμένων εφαρμογών για την υποστήριξη επιχειρηματικών και λειτουργικών διαδικασιών σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς.

Η συνεργασία των 3 εταιριών, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου, απέφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικά αποτελέσματα, τόσο στην ανάπτυξη και διάθεση πρωτοποριακών λύσεων και εφαρμογών με τη χρήση περιβάλλοντος διεπαφών OSS/J, όσο και στο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής, για τη διευκόλυνση των Παρόχων Υπηρεσιών (π.χ. εταιρίες/οργανισμοί τηλεπικοινωνιών, Διαδικτύου, ψυχαγωγίας κ.λπ.) στην ταχεία υλοποίηση εφαρμογών τιμολόγησης και ενεργοποίησης υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intracom, οι λύσεις που παρουσιάστηκαν από τις 3 εταιρίες Highdeal, Sun και Intracom, και που επιδείχθηκαν στη φετινή έκθεση TeleManagement World Forum OSS Expo στη Νίκαια της Γαλλίας, προσφέρουν απαράμιλλη, για τα σημερινά δεδομένα της αγοράς, ταχύτητα στην υλοποίησή τους, υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας στην προσαρμογή τους, μειωμένο λειτουργικό κόστος, σύντομο χρονικό διάστημα ανάπτυξης, υλοποίησης και συντήρησης και ως εκ τούτου μειωμένο κόστος και χρόνο προώθησης νέων υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v