Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διακόπτει κυκλώματα σύνδεσης προς Lannet

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την εταιρία Lannet λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς τον Οργανισμό.

ΟΤΕ: Διακόπτει κυκλώματα σύνδεσης προς Lannet
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την εταιρία Lannet λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς τον Οργανισμό και εξαιτίας της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η ίδια εισέπραττε κανονικά τους λογαριασμούς των πελατών της.

Ο ΟΤΕ εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με την εταιρία Lannet για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, αναφέρει ο Οργανισμός στην ανακοίνωσή του. 

Ο ΟΤΕ κάλεσε επανειλημμένα την εταιρία Lannet για την αποπληρωμή των αναγνωρισμένων από την ίδια οφειλών της, δηλώνοντάς της συγχρόνως ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβεί, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στη διακοπή των υπηρεσιών του που της παρέχει. Επιπλέον, είχε ενημερώσει έγκαιρα για τις ενέργειές του αυτές και την αρμόδια για την εποπτεία της ελληνικής τηλεπικοινωνιακής αγοράς ρυθμιστική αρχή, την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι συνδρομητές της εταιρίας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις. Εξάλλου, όλοι οι συνδρομητές της μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Στόχος του ΟΤΕ είναι η διασφάλιση της οικονομικής του σταθερότητας από μεθόδους εταιριών που θεωρούν ότι ο Οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεπικοινωνιακή τράπεζα, ενώ στις ίδιες επιτρέπεται να προβαίνουν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι ενέργειες αυτές θα επαναληφθούν όσες φορές κρίνεται απαραίτητο για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων του ΟΤΕ και των μετόχων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v