Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμετάβλητα τα business plans 3 τραπεζών

Αμετάβλητους διατηρούν τους στόχους των επιχειρησιακών σχεδίων τους οι Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Τράπεζα Κύπρου, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Alpha Finance.

Αμετάβλητα τα business plans 3 τραπεζών
Αμετάβλητους διατηρούν τους στόχους των επιχειρησιακών σχεδίων τους οι Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Τράπεζα Κύπρου, όπως αναφέρει στο πρωινό report της (1/7) η Alpha Finance.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Θωμόπουλος, δήλωσε σε εφημερίδα πως οι στόχοι του business plan της ΕΤΕ παραμένουν αμετάβλητοι.

Ο κ. Πανταλάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε χθες ότι η πορεία της τράπεζας είναι σύμφωνη με το business plan της και πως τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε αναθεωρήσεις των επιχειρηματικών σχεδίων των τραπεζών δεν αφορούν στην Τράπεζα Πειραιώς. Η Alpha Finance υπενθυμίζει ότι η διοίκηση της Πειραιώς προβλέπει καθαρά κέρδη υψηλότερα των 600 εκατ. ευρώ το 2008.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, κ. Ηλιάδης, τόνισε ότι η τράπεζα διατηρεί το guidance για το 2008. Η διοίκηση της τράπεζας αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 540 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 11% σε σχέση με πέρυσι, αναφέρει η χρηματιστηριακή. Παράλληλα, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε ότι η Τράπεζα Κύπρου δεν θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου το 2008 ή το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v