Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Στους 35.000 οι χρήστες της ”ΝΟΜΟΣ”

Στους 35.000 ανέρχεται σήμερα ο αριθμός των χρηστών της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών NOMOS τηςΙntracom. Ο αριθμός των νέων συμβάσεων τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε κατά 40%.

Ιntracom: Στους 35.000 οι χρήστες της ”ΝΟΜΟΣ”
Στους 35.000 ανέρχεται σήμερα ο αριθμός των χρηστών της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών NOMOS της Ιntracom, η οποία από το 1994 διατίθεται ως υπηρεσία σε εγγεγραμμένους συνδρομητές

Ο αριθμός των νέων συμβάσεων τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε κατά 40%, ενώ κατά το ίδιο διάστημα διπλασιάστηκε ο αριθμός των ατομικών συμβάσεων με δικηγόρους και νομικά πρόσωπα στην περιοχή των Αθηνών.

Επί συνόλου 62 δικηγορικών συλλόγων σε ολόκληρη τη χώρα, οι 55 έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με τη NOMOS, ενώ πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση και με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας.

Η NOMOS αποτελεί μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη υπηρεσία νομικής πληροφόρησης, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται και ενημερώνεται και απευθύνεται κυρίως προς τον νομικό (δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς, μέλη του ΝΣΚ και του Ε.Σ. κ.λπ.), τεχνικό (μηχανικοί, τεχνικοί κ.λπ.) και οικονομικό (στελέχη, σύμβουλοι, λογιστές, φοροτεχνικοί, κλπ) κόσμο της χώρας, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (υπουργεία, ΔΕΚΟ κ.λπ.), τις ιδιωτικές εταιρίες, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, τους ελεύθερους επαγγελματίες και το ευρύ κοινό. Τα κύρια χαρακτηριστικά της NOMOS είναι η ευκολία χρήσης, η ποιότητα και η πληρότητα της πληροφόρησης και οι πολλαπλοί τρόποι ταχείας ανεύρεσης, εντοπισμού και λήψης νομικών πληροφοριών.

Η NOMOS καλύπτει την ελληνική νομοθεσία, νομολογία, νομική αρθρογραφία, γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, συμμορφώσεις της ελληνικής νομοθεσίας στην κοινοτική και διασύνδεση με το σχετικό δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κυρωθείσες από την Ελλάδα διεθνείς συμβάσεις και διακρατικές συμφωνίες, καθώς επίσης περιλαμβάνει και το Κοινοτικό Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Βάσης Δεδομένων CELEX στην ελληνική γλώσσα.

Η Ιntracom έχει επίσης την τεχνική και νομική υποστήριξη των εξειδικευμένων τραπεζών πληροφοριών ”ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” (που έχει δημιουργηθεί από την ΠΟΕ ΔΟΥ και λειτουργεί σε ΣΔΟΕ, ΔΟΥ και λοιπές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με χρήστες εφοριακούς, φοροτεχνικούς, λογιστές κ.λπ.) και ”ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” (που έχει δημιουργηθεί βάσει σύμβασης με τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ειδικά για χρήση από τους συμβολαιογράφους). Η Ιntracom έχει επιπροσθέτως αναλάβει, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, το έργο της νομικής πληροφόρησης των μελών του ΤΕΕ και ως εκ τούτου έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί εξειδικευμένη τράπεζα νομικής πληροφόρησης ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΕ” επί θεμάτων τεχνικής νομοθεσίας (ΓΟΚ, σχέδια πόλεων, πολεοδομία κ.λπ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v