Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Παρουσίαση σε επιχειρήσεις

Ειδική εκδήλωση για επιχειρησιακούς πελάτες πραγματοποίησε ο ΟΤΕ στο Πλανητάριο. Η Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΤΕ παρουσίασαν τις λύσεις που περιλαμβάνει το OTEbusiness, με έμφαση στο conn-x@work plus.

OTE: Παρουσίαση σε επιχειρήσεις
Ειδική εκδήλωση για επιχειρησιακούς πελάτες πραγματοποίησε ο ΟΤΕ στο Πλανητάριο. Η Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΤΕ παρουσίασαν σε πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου τις ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνει το OTEbusiness, με έμφαση στην ενιαία τηλεπικοινωνιακή λύση conn-x@work plus, που ήδη προωθείται με επιτυχία.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε ο κ. Λεωνίδας Αθανασίου, εκπροσωπώντας την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Αναφερόμενος στην αγορά των επιχειρήσεων -και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων- και τη στρατηγική που ακολουθείται από πλευράς ΟΤΕ ο κ. Η. Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η στρατηγική μας στηρίζεται στη δημιουργία τυποποιημένων πακέτων υπηρεσιών που συνδυάζουν υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο, τηλεφωνίας, υπηρεσίες Data Center και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και παραγωγικότητας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενών μας υπηρεσιών, εστιαζόμαστε στους πελάτες μας και στην εξυπηρέτησή τους. Αυτά είναι άλλωστε όσα μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό».

Ειδικά για το conn-x@work plus, η κα Χ. Καρτσιώτου, Διευθύντρια Πωλήσεων Επιχειρησιακών Πελατών ΟΤΕ, επεσήμανε: «Τo conn-x@work plus στηρίζει με αξιοπιστία την επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γι΄ αυτό και σε πολύ μικρό διάστημα από το λανσάρισμά του βρήκε ευρεία απήχηση σε μεγάλο αριθμό πελατών».

Το conn-x@work plus αποτελεί μία από τις προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει το OTEbusiness στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους για ενοποίηση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας με την υποστήριξη του εξοπλισμού της Cisco. Έτσι, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να συνδυάσουν VPN, ευρυζωνική πρόσβαση στο internet, οικονομική σταθερή τηλεφωνία, εξοπλισμό, καθώς και σημαντικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η εκδήλωση αυτή, που επισφραγίσθηκε με το motto «Δουλειά μας, η τεχνολογία στη δουλειά σας», αποτελεί την αρχή μιας σειράς ενεργειών για την εδραίωση της αμφίδρομης επικοινωνίας του ΟΤΕ με τον επιχειρηματικό κόσμο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε video με την πρακτική εφαρμογή του conn-x@work plus σε επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, οι εκπρόσωποι των οποίων αναφέρθηκαν στα οφέλη από τη χρήση του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v