Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Εγκριση προγράμματος stock options

Την έγκριση προγράμματος διαθέσεως μετοχών (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας από στελέχη της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών αποφάσισε η Γ.Σ. της Φουρλής σήμερα 30/06/2008.

Φουρλής: Εγκριση προγράμματος stock options
Την έγκριση προγράμματος διαθέσεως μετοχών (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας από στελέχη της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών αποφάσισε η Γ.Σ. της Φουρλής σήμερα 30/06/2008.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σκοπός του Προγράμματος: Με την έγκριση του Προγράμματος η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ αποσκοπεί να προσελκύσει, διατηρήσει και παροτρύνει τα στελέχη, της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, αφού μέσω του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες αποκτούν άμεσο μετοχικό ενδιαφέρον για την Εταιρεία και θα συνδέσουν την απόδοσή τους με την απόδοση της Εταιρείας στο μέλλον, έτσι όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στην αύξηση της μετοχικής της αξίας.

Διάρκεια του Προγράμματος: Η διάρκεια του Προγράμματος είναι εννιαετής, συνεπώς τελευταία περίοδος ενάσκησης θα είναι ο Δεκέμβριος του 2016.

Δικαιούχοι: Κατά την ημερομηνία παραχώρησης το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίζει και τον τρόπο κατανομής των δικαιωμάτων κάθε σειράς αφού ληφθούν υπόψη τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας και αξιολογηθούν οι υποψήφιοι δικαιούχοι από το Διοικητικό Συμβούλιο. Δικαιούχοι δύναται να είναι τα ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη καθώς και άλλα στελέχη, αποκλειστικά όμως κατόπιν πρότασης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (President's Award).

Τιμή διάθεσης της μετοχής: Η τιμή διάθεσης των ως άνω μετοχών προσδιορίζεται από την μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους απονομής τους μειωμένη κατά 25%. Αναλυτικότερα, η τιμή διάθεσης των μετοχών της πρώτης σειράς προσδιορίζεται ως η μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους 2008 μειωμένη κατά 25%, η τιμή διάθεσης των μετοχών της δεύτερης σειράς προσδιορίζεται ως η μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους 2009 μειωμένη κατά 25% και η τιμή διάθεσης των μετοχών της τρίτης σειράς προσδιορίζεται ως η μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους 2010 μειωμένη κατά 25%.

Ανώτατος Αριθμός Μετοχών που θα εκδοθούν: Ο ανώτατος συνολικός αριθμός των μετοχών που θα εκδοθούν, εάν οι Δικαιούχοι ασκήσουν το σύνολο των δικαιωμάτων τους και εάν το Διοικητικό Συμβούλιο εκδώσει το μέγιστο αριθμό δικαιωμάτων, δεν θα δύναται να ξεπερνά τις πεντακόσιες εννέα χιλιάδες πεντακόσιες (509.500) μετοχές, ήτοι το 1% του μετοχικού κεφαλαίου. Θα εκδοθούν συνολικά πεντακόσιες εννέα χιλιάδες πεντακόσια (509.500) δικαιώματα της μιας (1) μετοχής σε τρεις σειρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v