Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ATTICA: Απορροφά Blue Star, Superfast Ferries

Τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Blue Star και Superfast Ferries από την Attica Συμμετοχών αποφάσισαν να προτείνουν στις γενικές συνελεύσεις τα Δ.Σ. των εταιριών στις 27/6. 

ATTICA: Απορροφά Blue Star, Superfast Ferries
Τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Blue Star και Superfast Ferries από την Attica Συμμετοχών αποφάσισαν να προτείνουν στις γενικές συνελεύσεις τα Δ.Σ. των επιχειρήσεων στις 27/6. 

Ειδικότερα, τα διοικητικά συμβούλια των εταιριών Attica Συμμετοχών, Blue Star Ναυτιλιακή  και Superfast Ferries αποφάσισαν στις από 27/6/2008 συνεδριάσεις τους να προτείνουν προς τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τη συγχώνευσή τους, με απορρόφηση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών Blue Star και της κατά 100% θυγατρικής εταιρίας Superfast Ferries από την Attica Συμμετοχών.

Κατά τις ως άνω συνεδριάσεις αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με ημερομηνία κατάρτισης ισολογισμού μετασχηματισμού την 30ή/6/2008 και ορίστηκε ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κ. Βασίλειος Καζάς, μέλος της ελεγκτικής εταιρίας Grant Thornton A.E., για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευόμενων διά απορροφήσεως εταιριών.

Τα διοικητικά συμβούλια της Attica Συμμετοχών και της Blue Star αποφάσισαν επίσης να ορίσουν τους ανεξάρτητους από τις συγχωνευόμενες εταιρίες ελεγκτικούς οίκους BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε. και PKF Ευρωελεγκτική Α.Ε. αντίστοιχα, οι οποίοι θα αποτιμήσουν τις δύο συγχωνευόμενες εταιρίες και θα γνωμοδοτήσουν επί του εύλογου και λογικού της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών που θα προταθεί σε προσεχή διοικητικά συμβούλια των συγχωνευόμενων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v