Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΦ: Συνολικό μέρισμα 0,05615 ευρώ για το 07

Τη διανομή συνολικού μερίσματος 0,05615 για τη χρήση του 2007 ενέκρινε η γενική συνέλευση της Profile. Στις 30/7 η ημερομηνία αποκοπής.

ΠΡΟΦ: Συνολικό μέρισμα 0,05615 ευρώ για το 07
Tην διανομή μερίσματος 0,055 Ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας για τη χρήση του 2007 ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Profile, που πραγματοποιήθηκε στις 27/6. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το μέρισμα θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία, ήτοι κατά 0,00115 Ευρώ ανά μετοχή και συνεπώς το συνολικό ποσό που θα εισπράξουν οι μέτοχοι θα ανέρχεται σε 0,05615 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά το πέρας της συνεδρίασης του Χ.Α. της 29ης Ιουλίου 2008. Από την 30η Ιουλίου 2008, ημέρα Tετάρτη, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για την χρήση 2007. Η πληρωμή του μερίσματος της χρήσης 2007 θα ξεκινήσει την 6η Αυγούστου 2008, ημέρα Τετάρτη μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.

Επίσης, η γενική συνέλευση επικύρωσε την εκλογή της κ. Αικατερίνης Φιλιππή σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Νικολάου Μόργκαν Σεκούρη και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, καθώς και την εκλογή των κ.κ. Κωνσταντίνου Μαντζαβινάτου και Αντώνιου Ρούσσου στην θέση των Θεόδωρου Κρίντα και Γεωργίου Κούρτη αντιστοίχως και για το υπόλοιπο της θητείας αυτών.

Παράλληλα, επικύρωσε την προσαρμογή του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου, λόγω αυξήσεών του συνεπεία ενασκήσεως δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plans) και συνακόλουθα επικύρωσε τις σχετικές ληφθείσες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επιπλέον την συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας ώστε να περιλαμβάνει και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τουριστικής ύλης με την έρευνα, μελέτη, ανάπτυξη, χρήση και εμπορία σύγχρονων, υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών διανομής και διαχείρισης τουριστικής ύλης, και παράλληλα την εξασφάλιση της πρόσβασης στις ως άνω υπηρεσίες που θα παρέχει η εταιρεία προς κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη και συνακόλουθα την τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρείας. Η προσθήκη της νέας ως άνω δραστηριότητας, κατά την εκτίμηση της διοίκησης της εταιρείας δεν θα επιδράσει σημαντικά στην οικονομική της κατάσταση και ως εκ τούτου δεν είναι αναγκαία η σύνταξη Πληροφοριακού Σημειώματος, σύμφωνα με το άρθρο 287 παρ. 3 του Κανονισμού του ΧΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v