Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διάκριση του Investor Relations

Σημαντική διάκριση έλαβε ο ΟΤΕ από το Thomson-Extel, τον εγκυρότερο οργανισμό αξιολόγησης εταιρειών και επαγγελματιών στον χώρο των επενδύσεων, κατά την ετήσια πανευρωπαϊκή ψηφοφορία του.

ΟΤΕ: Διάκριση του Investor Relations
Σημαντική διάκριση έλαβε ο ΟΤΕ από το Thomson-Extel, τον εγκυρότερο οργανισμό αξιολόγησης εταιρειών και επαγγελματιών στον χώρο των επενδύσεων, κατά την ετήσια πανευρωπαϊκή ψηφοφορία του, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Στην ετήσια κατάταξη του Thomson-Extel, καλύτερος Investor Relations Professional από τους ευρωπαίους επενδυτές ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ, κ. Δημήτρης Τζελέπης.

Η ετήσια κατάταξη του Thomson-Extel, θεωρείται πανευρωπαϊκά η εγκυρότερη και πιο αδιάβλητη μέθοδος αξιολόγησης της απόδοσης στον τομέα των Σχέσεων με Επενδυτές (Investor Relations), καθώς ψηφίζουν 1.500 αναλυτές από 130 επενδυτικές τράπεζες και 5.000 αναλυτές από 1.450 θεσμικούς επενδυτές. Η διαδικασία παρακολουθείται και επικυρώνεται από την ελεγκτική εταιρεία Deloitte, ενώ οι ψήφοι σταθμίζονται με βάση την σημαντικότητα και το μέγεθος της εταιρείας του κάθε ψηφίζοντος, εξασφαλίζοντας έτσι την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης.

Η αναγνώριση αυτή από τους θεσμικούς επενδυτές καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στον τομέα των σχέσεων με επενδυτές, που έχει επιτύχει ο ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v