Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΕΤΚΑ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό της ΔΕΗ

Την πρόθεσή της να συμμετέχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας στο διαγωνισμό της ΔΕΗ για τον ΑΗΣ Μεγαλόπολης, ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ.

ΜΕΤΚΑ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό της ΔΕΗ
Την πρόθεσή της να συμμετέχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας στο διαγωνισμό που προκήρυξε η ΔΕΗ., για το έργο "ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Μελέτη, προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία μονάδας Νο.5, συνδυασμενου κύκλου, καθαρής ισχύος σε συνθήκες αναφοράς 750 έως 835MW, με καύσιμο φυσικό αέριο", ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 8η Ιουλίου 2008, ενώ ως προϋπολογισμός δαπάνης για τον εν λόγω διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 570.000.000,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι ανώνυμες εταιρείες-μέτοχοι της που οφείλουν να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία, που βεβαιώνουν τη συμμόρφωσή τους με τις διατάξεις αυτές, περί ονοματικοποίησης των μετοχών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v