Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HOL: Απόφαση για ΑΜΚ έως 150 εκατ. ευρώ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως 150 εκατ. ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετοχών αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας HOL.

  • του Ηλία Ντράλλου
HOL: Απόφαση για ΑΜΚ έως 150 εκατ. ευρώ
Την ΑΜΚ έως 150 εκατ. ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετοχών αποφάσισε η τακτική Γ.Σ. της εταιρίας HOL, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του euro2day.

Ειδικότερα, η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την καταβολή μετρητών, δι' εκδόσεως 64.500.000 νέων, κοινών, με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,85 ευρώ εκάστης και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα οργανώσουν οι ανάδοχοι τράπεζες Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, με γενική συντονίστρια την UBS Investment Bank.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας, η αύξηση του κεφαλαίου θα διατεθεί για την ιδιόκτητη υποδομή και την προώθηση νέων υπηρεσιών στην τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Σύμφωνα με τους ίδιους εκτιμάται να υπάρξει λειτουργική κερδοφορία στο 2009, ενώ όπως τόνισαν, απώτερος στόχος είναι τα προσεχή έτη να μετατραπεί η εταιρία σε κορυφαίο εναλλακτικό πάροχο στην Ελλάδα.

Την πρόθεσή του να βολιδοσκοπήσει την αγορά και σε περίπτωση που εντοπίσει ευκαιρίες να προχωρήσει στην εξαγορά εταιριών εξέφρασε ο πρόεδρος της Intracom Σ. Κόκκαλης, στο περιθώριο της Γ.Σ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Κόκκαλη, στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της χώρας μας θα παραμείνουν λίγοι παίχτες, ενώ ερωτηθείς σχετικά για τη διαδικαστική διαμάχη της Hellas On Line – Teledome, σημείωσε ότι είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v