Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Αδεια τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία

Η Intralot επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην Αυστραλία, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας να της παρέχει άδεια για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Πολιτεία της Τασμανίας.

Intralot: Αδεια τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία
Η Intralot επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην Αυστραλιανή αγορά, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας να της παρέχει άδεια για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Πολιτεία της Τασμανίας.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνέχεια της άδειας που έλαβε στην πολιτεία της Βικτόρια, η Intralot Australia Pty Ltd, θυγατρική της Intralot Α.Ε., έλαβε άδεια για τη λειτουργία μίας ευρείας γκάμας τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσφέρει τα παιχνίδια ΚΙΝΟ 10/20/70, Cross & Match, TV Bingo, Pick3, Pick5 Heads or Tails και Στιγμιαία Λαχεία. Η λειτουργία των παιχνιδιών έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει σύντομα.

Το ΚΙΝΟ και τα στιγμιαία παιχνίδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην Τασμανία και η Intralot ανυπομονεί να αυξήσει τις επιλογές των παικτών της Τασμανίας, προσφέροντας τους μια μεγάλη ποικιλία νέων και ελκυστικών παιχνιδιών. Η Intralot θα προσφέρει αρχικά τα προϊόντα της σε περισσότερα από 80 σημεία πώλησης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η Τασμανία έχει συνολικό πληθυσμό περίπου 500.000 κατοίκους και έχει πιστοληπτική ικανότητα επιπέδου AAA. Εκτιμάται ότι η ανάπτυξη της οικονομίας της Τασμανίας θα συνεχίσει να ξεπερνά τον εθνικό μέσο όρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην τρίτη Πολιτεία της Αυστραλίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η αγορά της Αυστραλίας έχει εμπιστευτεί την Intralot, για να εισέλθει σε μία νέα εποχή και η Intralot είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τις προσδοκίες της. Η Intralot θα προσφέρει νέα συναρπαστικά παιχνίδια στους κατοίκους της Τασμανίας με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v