Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Eurobank το 100% της Hellas on Line

Στην EFG Eurobank θα μεταβιβαστεί το 60% της Hellas on Line που κατείχε η Info-Quest, μετά την υπογραφή σχετικού προσύμφωνου, καθιστώντας την τράπεζα μοναδικό μέτοχο. Η κίνηση αυτή από πλευράς Eurobank εντάσσεται στα σχέδιά της για έμφαση σε τηλεπικοινωνίες και πληροφορική.

Στην Eurobank το 100% της Hellas on Line
Η EFG Eurobank θα είναι εφεξής ο μοναδικός μέτοχος της εταιρίας Hellas on Line, μετά την υπογραφή προσύμφωνου μεταβίβασης του 60% που κατείχε στην Hellas on Line η Info-Quest. Η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί μετά τη χορήγηση όλων των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Η Hellas On Line, σύμφωνα και με σχετικό δελτίο τύπου, είναι ο τρίτος σε μέγεθος (από άποψη εσόδων) Ελληνικός Παροχέας Υπηρεσιών του Διαδικτύου (ISP - Internet Service Provider) διαθέτοντας σήμερα περίπου 50.000 ενεργούς οικιακούς συνδρομητές και περισσότερους από 1.200 εταιρικούς πελάτες, κυρίως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και οργανισμούς. Προσφέρει υπηρεσίες διασύνδεσης με το Διαδίκτυο, διαδικτύωσης, φωνής (με τη χρήση IP), φιλοξενίας (hosting), παροχής και ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και υποδομής ηλεκτρονικού εμπορίου.

H κατά 100% συμμετοχή της EFG Eurobank Ergasias στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellas On Line, έχει στόχο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ολοκλήρωση και αναβάθμιση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης από την τράπεζα, τόσο προς τους εταιρικούς όσο και προς τους ιδιώτες πελάτες, στους οποίους προσφέρεται πλήρες φάσμα υπηρεσιών διαδικτύου και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων καθώς και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πώληση του ποσοστού συμμετοχής της Info-Quest εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρίας, που έχει στόχο την επικέντρωσή της στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v