Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Συμπλήρωση του καταστατικού για σκοπό

Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Α' Επαναληπτική Γ.Σ. των μετόχων, η οποία αποφάσισε την τροποποίηση, αναδιατύπωση και συμπλήρωση του άρθρου 2 του καταστατικού (σκοπός εταιρείας).

ΟΠΑΠ: Συμπλήρωση του καταστατικού για σκοπό
Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία αποφάσισε την τροποποίηση, αναδιατύπωση και συμπλήρωση του άρθρου 2 του καταστατικού (σκοπός εταιρείας).

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την τροποποίηση, αναδιατύπωση και συμπλήρωση του άρθρου 2 του Καταστατικού περί Σκοπού, ώστε, μεταξύ άλλων, να συμπεριληφθούν η υιοθέτηση συνεπών και συστηματικών μέτρων για την εφαρμογή της κρατικής πολιτικής για τον περιορισμό των τυχερών παιχνιδιών και του εξ αυτού ενδεχόμενου εθισμού, η συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για την αποτελεσματική αποτροπή και καταστολή αξιόποινων πράξεων οι οποίες μπορεί να σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τον στοιχηματισμό και γενικά να διασφαλιστεί η κατά κοινωνικώς υπεύθυνο τρόπο οργάνωση, λειτουργία και διεξαγωγή των παιγνιδιών της εταιρείας, αλλά και η προβολή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v