Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Υπoγραφή συμφωνίας με American Standard

Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ της Βιοσώλ και της American Standard Europe -που ενεργεί για λογαριασμό της Trane- για την κατασκευή προϊόντων (ΟΕΜ) και την αποκλειστική διανομή τους σε χώρες της Ευρώπης από την Trane.

Βιοσώλ: Υπoγραφή συμφωνίας με  American Standard
Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ της Βιοσώλ και της American Standard Europe (η οποία ενεργεί για λογαριασμό της συνδεδεμένης προς αυτήν εταιρίας κλιματισμού Trane) για την κατασκευή προϊόντων (ΟΕΜ) και την αποκλειστική διανομή τους.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει την κατασκευή κεντρικών κλιματιστικών μονάδων από τη Βιοσώλ και τη διανομή τους σε χώρες της Ευρώπης από την Trane.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι η εν λόγω συμφωνία θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξέλιξη τα προϊόντα κλιματισμού της Βιοσώλ, καθώς και στην οργανωτική, τεχνολογική και οικονομική αναβάθμιση της εταιρίας.

Τέλος, η διοίκηση της εισηγμένης αναφέρει πως η επιλογή της Βιοσώλ την τιμά και δικαιώνει τη μακρόχρονη προσπάθειά της για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με συνέπεια, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, ενώ σημειώνεται πως η προαναφερθείσα συμφωνία αποτελεί μια σπάνια για την εποχή μας ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική βιομηχανική παραγωγή από μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v