Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote:Νέο μενού υπηρεσιών με προσιτές χρεώσεις

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό κόσμο υπηρεσιών στο κινητό τους τηλέφωνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE με το νέο μενού υπηρεσιών, “COSMOTE my view”.

Cosmote:Νέο μενού υπηρεσιών με προσιτές χρεώσεις
Τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό κόσμο υπηρεσιών στο κινητό τους τηλέφωνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE με το νέο μενού υπηρεσιών, “COSMOTE my view”.

Με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία και την απλότητα στη χρήση, τη γρήγορη πρόσβαση σε ιστοσελίδες Internet, το ευρύ φάσμα επιλογών, αλλά και τις ιδιαίτερα φιλικές χρεώσεις, το “COSMOTE my view” απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της COSMOTE, συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής (COSMOΚΑΡΤΑ, WHAT’S UP).

«Με το “COSMOTE my view” οι πελάτες μας αποκτούν τη δική τους “ματιά”, τη δική τους πύλη ενημέρωσης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, με ένα ανανεωμένο μενού υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Με το “COSMOTE my view” οι πελάτες της εταιρίας μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, παιχνίδια, εικόνες, αλλά και να πλοηγηθούν στο Internet. Επιπλέον, μπορούν να μάθουν τα πάντα για την επικαιρότητα, τις τελευταίες εξελίξεις για το Χρηματιστήριο και τα αθλητικά, καθώς και να οργανώσουν τα ταξίδια, τη διασκέδασή τους, ακόμα και τις αγορές τους.

Μενού υπηρεσιών “COSMOTE my view”

Σε συνεργασία με δημοφιλείς και έγκυρους παρόχους περιεχομένου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η Microsoft, καθώς και εταιρίες διεθνώς αναγνωρισμένες στο χώρο των παιχνιδιών κινητής τηλεφωνίας (Gameloft, Glu Mobile, EA Mobile κ.ά.), η εταιρία προσφέρει το “COSMOTE my view” με 12 κατηγορίες υπηρεσιών για ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία:

1. Music / Ringtones
2. Games
3. Mobile TV
4. Ενημέρωση / Καιρός
5. Οικονομία
6. Αθλητικά
7. Email / Communities
8. Διασκέδαση / Χάρτες
9. Άστρα / Gossip
10. Εικόνες / Videos
11. Travel / Shopping
12. Erotic

Οι πελάτες της COSMOTE έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους και την υπηρεσία Windows LiveTM Messenger, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η εταιρία σε συνεργασία με τη Microsoft, για να επικοινωνούν με άλλους χρήστες Internet «ζωντανά» από και προς οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό “COSMOTE my view”. Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα και για δύο μήνες η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, χωρίς μηνιαία συνδρομή.

Επιπλέον, η COSMOTE ως πάροχος πληροφορίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρέχει πρώτη τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ενημερώνονται μέσω του κινητού τους σε πραγματικό χρόνο για τις τιμές των μετοχών και δεικτών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Επιπρόσθετα, μόνο η COSMOTE σε συνεργασία με το Αθηνόραμα παρέχει χωρίς συνδρομή το περιεχόμενο του δημοφιλούς οδηγού διασκέδασης, ενώ σε συνεργασία με τη Ναυτεμπορική παρέχει δωρεάν αναλυτική ζωντανή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε συνεργασία με τις εταιρίες Google (υπηρεσίες GoogleTM search και GmailTM), Facebook Inc. και Amazon, το COSMOTE my view παρέχει σύνδεσμο στις δημοφιλείς ιστοσελίδες τους.

Συσκευές

Το “COSMOTE my view” είναι διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές. Σε ένα σημαντικό αριθμό συσκευών, οι οποίες θα αυξάνονται συνεχώς για ακόμα περισσότερες επιλογές, η πρόσβαση γίνεται απευθείας μέσω ειδικού πλήκτρου. Για τις υπόλοιπες WAP συσκευές η πρόσβαση γίνεται μέσω του μενού υπηρεσιών.

Οικονομικές και ξεκάθαρες χρεώσεις

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “COSMOTE my view” είναι δωρεάν. Η πλοήγηση στο νέο μενού χρεώνεται με 0,49€ ανά είσοδο και ισχύει μέχρι και για 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης. Η πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός “COSMOTE my view” χρεώνεται με 0,0119€/ Kbyte. Εναλλακτικά, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει το μηνιαίο πάσο My View ‘n’ Web με κόστος 4,0€/μήνα για ένα μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο μενού “COSMOTE my view” και μέχρι 40MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites που δεν ανήκουν στο “COSMOTE my view”. Επίσης, για ορισμένες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνδρομές, ενώ σημαντικό κομμάτι της πληροφόρησης στις υπηρεσίες αυτές παρέχεται δωρεάν.

Δωρεάν πλοήγηση στο περιβάλλον “COSMOTE my view” και 40ΜΒ δωρεάν πλοήγηση σε sites εκτός περιβάλλοντος “COSMOTE my view”, προσφέρει η COSMOTE για 15 ημέρες στους πελάτες της που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το νέο μενού υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v