Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση 1,8 εκ. δολ. με την Paltel

Η INTRACOM Jordan, υπέγραψε σύμβαση ύψους $1.8 εκατ. με την Paltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SAN Consolidation.

Intracom: Σύμβαση 1,8 εκ. δολ. με την Paltel
Η INTRACOM Jordan, θυγατρική της INTRACOM IT Services, υπέγραψε σύμβαση ύψους $1.8 εκατ. με την Paltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SAN Consolidation.

Οπως επισημαίνεται σε σχετιική ανακοίνωση, το έργο ανατέθηκε στην INTRACOM Jordan μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση, διαμόρφωση και μετάπτωση του εξοπλισμού EMC της Paltel.
 
Η λύση θα υλοποιηθεί σε 2 φάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ενοποίηση της αποθήκευσης, των υποδομών και των σέρβερ, τόσο της Paltel όσο και της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας του ομίλου, Jawal.

Ο κ. Tareq Abu Sharar, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της INTRACOM Jordan, δήλωσε: "Η συμφωνία που υπογράψαμε με την Paltel επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές μας στην περιοχή της ΕΜΕΑ και εδραιώνει την INTRACOM Jordan ως μια σημαντική δύναμη σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο στην Paltel θα μας ανοίξει το δρόμο και για άλλα παρόμοια μεγάλα έργα στην ευρύτερη περιοχή".

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Intracom Jordan έχει σημαντική παρουσία στην περιοχή της ΕΜΕΑ, έχοντας αναλάβει μεγάλα και σύνθετα έργα για κυβερνήσεις, κορυφαίες εταιρίες τηλεπικοινωνίας και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το σύστημα κεντρικής διαχείρισης των οικονομικών του Υπουργείου Οικονομικών της Ιορδανίας και την υλοποίηση λύσεων για τον Όμιλο Sonatel στη Σενεγάλη, τη Mobilink στο Πακιστάν και τη Fastlink στην Ιορδανία, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v