Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Επίθεση κατά της ”Καθημερινής”

Σε επίθεση εναντίον της εφημερίδας ”Η Καθημερινή” επιδίδεται με ανακοίνωσή της η εταιρία Intracom, κατηγορώντας την για ”μεροληπτική και συκοφαντική δημοσιογραφία”. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του εισαγγελέα εφετών, με την οποία τέθηκε στο αρχείο υπόθεση ανάληψης έργου από την Intracom.

Intracom: Επίθεση κατά της ”Καθημερινής”
Σε επίθεση εναντίον της εφημερίδας ”Η Καθημερινή” επιδίδεται με ανακοίνωσή της η εταιρία Intracom, κατηγορώντας την για ”μεροληπτική και συκοφαντική δημοσιογραφία.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του εισαγγελέα εφετών να θέσει στο αρχείο υπόθεση σχετική με την ανάληψη έργου από την Intracom για λογαριασμό του ΥΕΝ. Τον οκτώβριο του 2002 η ”Καθημερινή”, αναφέρει η ανακοίνωση της Intracom, είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο γινόταν λόγος για κόλπα με τα οποία επετεύχθη η ανάθεση του έργου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Intracom αναφέρει: ”Η μεροληπτική και συκοφαντική ”δημοσιογραφία” που ασκεί η εφημερίδα ”Καθημερινή” κατά της εταιρείας Intracom (και προσωπικά κατά του προέδρου της) αποδείχθηκε περίτρανα, ακόμα μια φορά, από πρόσφατες εξελίξεις:

Τον Οκτώβριο του 2002 η εφημερίδα, με πηχυαίους τίτλους, έγραφε ότι η Intracom κέρδισε με ”κόλπα” τον διαγωνισμό που προκήρυξε το ΥΕΝ για την εγκατάσταση Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTMIS), ένα έργο που, όπως ανέφερε στη συνέχεια το ίδιο δημοσίευμα, η Intracom δεν μπορούσε επιπλέον να υλοποιήσει! Κατά τα ειωθότα, διενεργήθηκε βάσει του δημοσιεύματος προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα πλημμελειοδικών, η οποία, μετά την κλήση μαρτύρων, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, τον Ιούνιο του 2003, μετά την έγκριση του εισαγγελέα εφετών.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v