Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ - Cisco: Λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο ΟΤΕ, μέσα από το OTEbusiness, προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την ολοκληρωμένη λύση conn-x@work plus, με την υποστήριξη του εξοπλισμού της Cisco.

ΟΤΕ - Cisco: Λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Ο ΟΤΕ, μέσα από το OTEbusiness, προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την ολοκληρωμένη λύση conn-x@work plus, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες τους για ενοποίηση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας με την υποστήριξη του εξοπλισμού της Cisco.

Πρόκειται για την ενιαία τηλεπικοινωνιακή λύση που συνδυάζει ευρυζωνική πρόσβαση σε internet ή VPN, οικονομική σταθερή τηλεφωνία, εξοπλισμό, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Το conn-x@work plus είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οικονομικό πρόγραμμα τηλεφωνίας με κλιμάκωση εκπτώσεων σε αστικές και υπεραστικές κλήσεις, συνεχή εξ αποστάσεως διαχείριση και παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της επιχείρησης και άρση βλαβών, υψηλή διαθεσιμότητα και εγγυημένη ασφάλεια επικοινωνίας για τις επιχειρησιακές εφαρμογές, δυνατότητα διασύνδεσης ενός ή περισσοτέρων υποκαταστημάτων σε ένα ασφαλές και κλειστό VPN, µε χαμηλό κόστος και υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης την παροχή του εξοπλισμού, SLA για εγκατάσταση και άρση βλάβης, τη φιλοξενία ιστοσελίδας και εταιρικού mail (web και mail services).

«Θέλαμε να υποστηρίξουμε την επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ένα νέο αξιόπιστο ολοκληρωμένο προϊόν και τα καταφέραμε. Σε πολύ μικρό διάστημα το conn-x@work plus βρήκε ευρεία απήχηση σε μεγάλο αριθμό πελατών», δήλωσε σχετικά η Χριστίνα Καρτσιώτου, Διευθύντρια Πωλήσεων Επιχειρησιακών Πελατών, ΟΤΕ.

«Οι επιχειρήσεις το επέλεξαν, το εγκατέστησαν θεωρώντας το ως τη λύση που μπορεί να τις οδηγήσει στο μέλλον».

«Η Cisco προσεγγίζει στρατηγικά την αγορά των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη λύσεων που να εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτής της αγοράς. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ένας μεγάλος Συνεργάτης μας, ο ΟΤΕ, έχει την ίδια προσέγγιση και θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία είναι σε όφελος πρωτίστως των πελατών μας», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Sales & Marketing Manager, Ελλάδα-Κύπρος-Μάλτα, Cisco.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v