Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία m-reporting από την Ιnfo Quest

Την εφαρμογή m-reporting, η οποία επιτρέπει στους χρήστες web και κινητών τηλεφώνων να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι καταχωρισμένες στο επιχειρησιακό πληροφορικό σύστημα, παρουσίασε η Ιnfo Quest.

Νέα υπηρεσία  m-reporting από την Ιnfo Quest
Tην εφαρμογή m-reporting, η οποία λειτουργεί ως μία ”γέφυρα” επικοινωνίας του πληροφοριακού συστήματος της επιχείρησης με το web και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την παρουσίαση συγκεκριμένων πληροφοριών που αναζητά ο χρήστης, παρουσίασε η εταιρία Ιnfo Quest.

Ειδικότερα, η εφαρμογή συνεργάζεται με την πλατφόρμα επιχειρηματικής λειτουργικότητας και συγκεκριμένα με το λογισμικό της SAP και επιτρέπει στους χρήστες του web ή στους κατόχους κινητών τηλεφώνων νέας τεχνολογίας να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι καταχωρισμένες στο επιχειρησιακό πληροφορικό σύστημα. Η εφαρμογή είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η εφαρμογή m-reporting λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία σε δύο εγκαταστάσεις. Η πρώτη αφορά στην ίδια την Info-Quest, η οποία παρέχει στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να πληροφορηθούν άμεσα για την πορεία των επισκευών των συστημάτων τους στα επισκευαστικά κέντρα της εταιρίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η δεύτερη εγκατάσταση έχει πραγματοποιηθεί στην Alpha Copy, εξουσιοδοτημένο γενικό διανομέα των κινητών τηλεφώνων Nokia στην Ελλάδα και επιτρέπει στους πελάτες της εταιρίας να ελέγχουν την κατάσταση και το στάδιο επισκευής του τηλεφώνου τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v