Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas On Line: Διοργανώνει διαγωνισμό SMS

Ένα νέο extreme water sports διαγωνισμό SMS διοργανώνει η Hellas On Line σε συνεργασία με το GWA (Greek wakeboard & kite surf association), με έπαθλο δωρεάν μαθήματα kiteboarding.

Hellas On Line: Διοργανώνει διαγωνισμό SMS
Ένα νέο extreme water sports διαγωνισμό SMS διοργανώνει η Hellas On Line σε συνεργασία με το GWA (Greek wakeboard & kite surf association).

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό καλείται να στείλει με SMS το μήνυμα ”KITE” στο 4564, με έπαθλο δωρεάν μαθήματα kiteboarding από εκπαιδευτές της ΙΚΟ (International Kiteboarding Organization) και πολλά ακόμη δώρα.

Κατά τη διάρκεια του Tour, πέντε επαγγελματίες kiteboarders διεθνών ομάδων, η Tomoko Okazaki (Cabrinha), πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, ο Joseph Carneiro (Takoon), πρωταθλητής Βραζιλίας, ο Fadi Issa (Flexifoil), ο Mark Doyle (Slingshot), 3ος στον τελευταίο αγώνα του PKRA στην Cabarete, και ο Eric Beaudonnat (με Naish kites), ιδρυτής της ΙΚΟ (International Kiteboarding Organization), θα επιχειρήσουν τρία θεαματικά περάσματα από τη Ρήνια στη Μύκονο, από τη Μύκονο στη Νάξο και από εκεί στην Πάρο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του MYCOSMOSview Cycladic Tour που διοργανώνει το GWA από τις 12 έως τις 20 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v