Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Συμμετοχή σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο

Η Space Hellas συμμετείχε στο συνέδριο με θέμα "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: Βήματα Αναβάθμισης", στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, τη Δευτέρα 26 Μαΐου. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Space: Συμμετοχή σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο
Η Space Hellas συμμετείχε στο συνέδριο με θέμα "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: Βήματα Αναβάθμισης", το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, τη Δευτέρα 26 Μαΐου. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο αποτελούνταν από δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, είχε ως θέμα τα «Οικονομικά θέματα του ποδοσφαίρου". Ένας από τους ομιλητές ήταν ο κ. Richard Pinnick, επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fortress GB. Η Fortress GB αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες, παγκοσμίως, εταιρίες ολοκλήρωσης συστημάτων, ειδική στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και ολοκλήρωση λύσεων RFID και εφαρμογών έξυπνων καρτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Space Hellas είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η δεύτερη ενότητα του σεμιναρίου είχε ως θέμα τη «Συνεργασία των φορέων για καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα". Η Space Hellas συμμετείχε στην ενότητα αυτή, με την ομιλία του κ. Σωκράτη Κωστίκογλου Διευθυντή R&D & Εφαρμογών της εταιρίας.

Στην ομιλία του, ο κ. Κωστίκογλου, έκανε αναφορά στις λύσεις για την Παρακολούθηση και τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, δίνοντας έμφαση στο έργο "Υλοποίηση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης αθλητικών εγκαταστάσεων, κάρτας φιλάθλων, διαχείρισης εισιτηρίων", στο οποίο συμμετέχει η Space Hellas σε συνεργασία με τις εταιρίες Fortress και Iris. 

Όπως επισημαίνεται, η Space Hellas βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σημαντικών πελατών της, λειτουργώντας ως System Integrator σε θέματα τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει υλοποιήσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλές εταιρίες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v