Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Ενέργειες για απόσχιση κλάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΣΩΛ αναφορικά με την απόσχιση του Βιομηχανικού και Εμπορικού κλάδου και εισφορά αυτών σε νεοϊδρυόμενη εταιρία, γνωστοποιεί ότι υπέβαλε εμπεριστατωμένο φάκελο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Βιοσώλ: Ενέργειες για απόσχιση κλάδου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΣΩΛ αναφορικά με την απόσχιση του Βιομηχανικού και Εμπορικού κλάδου και εισφορά αυτών σε νεοϊδρυόμενη εταιρία, γνωστοποιεί  ότι υπέβαλε εμπεριστατωμένο φάκελο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν1297/72, αίτημα συγκρότησης επιτροπής που προβλέπεται από τον Νόμο για την εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων των μεταβιβαζόμενων κλάδων.

Ήδη, η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου περάτωσε το έργο της και συνέταξε την από 19/5/08 σχετική έκθεση αποτίμησης.

Οι νομικές και οικονομικές υπηρεσίες της εταιρίας προετοιμάζουν φάκελο με τους όρους και τις λοιπές διαδικασίες ολοκλήρωσης της απόσχισης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα θα προβεί στην έγκριση του φακέλου και μετά ταύτα θα υποβάλει αυτόν προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30ης Ιουνίου 2008.

Εφόσον η Γενική Συνέλευση εγκρίνει τα ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί άμεσα στην έκδοση πληροφοριακού σημειώματος κατ'αρθρο 287 παρ.4 του Κανονισμού του Χ.Α., στο οποίο θα δοθούν οι σχετικές διευκρινίσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, και στην υλοποίηση όλων των σχετικών διαδικασιών για την απόσχιση των κλάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v