Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέες λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Νέα λύση για εξειδικευμένες απαιτήσεις των ΜΜΕ λανσάρει ο ΟΤΕ. Με το conn-x@work plus οι επιχειρήσεις αποκτούν εξοπλισμό, εκσυγχρονίζουν τις τηλεπικοινωνίες τους και ωφελούνται από την ευρυζωνικότητα.

ΟΤΕ: Νέες λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Τις εξειδικευμένες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων για ενοποιημένες υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα για ολοκληρωμένη διασύνδεση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας, έρχεται να καλύψει ο ΟΤΕ, πιο ολοκληρωμένα από κάθε άλλο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, με το conn-x@work plus.

Πρόκειται για την ενιαία, ολοκληρωμένη τηλεπικοινωνιακή λύση που προσφέρει μόνο ο ΟΤΕ μέσω του OTEbusiness, του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών που προορίζονται για τις επιχειρήσεις. Το conn-x@work plus παρέχει πακέτα υπηρεσιών που συνδυάζουν ευρυζωνική πρόσβαση σε internet ή VPN, οικονομική σταθερή τηλεφωνία, εξοπλισμό, τεχνική υποστήριξη (Service Level Agreement), καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Το conn-x@work plus απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές τους. Δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη μετάδοση δεδομένων με τηλεφωνία, να διασυνδέσουν μεταξύ τους τα πολλαπλά σημεία παρουσίας τους και να διασφαλίσουν την ποιότητα των υποδομών τους τόσο σε ποσοτικά όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, συγκεντρώνοντας τις υπηρεσίες τους σε έναν και μόνο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό με υψηλή και εγγυημένη ποιότητα, οι επιχειρήσεις λαμβάνουν έναν και μόνο ενιαίο λογαριασμό απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη του εύκολου και γρήγορου ελέγχου στις δαπάνες τους.

Τα πλεονεκτήματα

Τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από τα ιδιαίτερα ελκυστικά οικονομικά προγράμματα τηλεφωνίας, η συνεχής εξ αποστάσεως διαχείριση και παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της επιχείρησης και η άρση βλαβών, όπως επίσης η δυνατότητα διασύνδεσης ενός ή περισσοτέρων υποκαταστημάτων σε ένα ασφαλές και κλειστό VPN, µε χαμηλό κόστος και υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα του conn-x@work plus.

Ταυτόχρονα η συνεργασία με τον ΟΤΕ, το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, εξασφαλίζει υψηλή διαθεσιμότητα και εγγυημένη ασφάλεια επικοινωνίας για τις επιχειρησιακές εφαρμογές, υψηλό επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, άριστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ειδικά για την αναγγελία βλαβών έχει προβλεφθεί η εξειδικευμένη γραμμή «1303».

Αναλυτικά το conn-x@work plus περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
1. Ευρυζωνική πρόσβαση ΑDSL
2. Υπηρεσίες Internet: Δυνατότητα φιλοξενίας ιστοσελίδας και εταιρικού mail (web και mail services)
3. Ολοκληρωμένες δικτυακές λύσεις ADSL Access IP VPN
4. Υπηρεσίες φωνής: στις επιχειρήσεις που επιλέγουν παροχή internet η υπηρεσία τηλεφωνίας προσφέρεται με κλιμακωτές εκπτώσεις βάσει όγκου χρέωσης σε ευρώ κυρίως για αστικές και υπεραστικές κλήσεις, ενώ στις επιχειρήσεις που επιλέγουν παροχή VPN η υπηρεσία τηλεφωνίας προσφέρεται με κλιμακωτές εκπτώσεις βάσει ενεργοποιημένων πακέτων conn-x@work plus
5. Εξοπλισμό CISCO (Δρομολογητής)
6. Υπηρεσίες εγκατάστασης και αρχικής παραμετροποίησης εξοπλισμού
7. Υπηρεσίες διαχείρισης δικτύου (Σύστημα MNS: Management Network System)
8. Service Level Agreement (SLA) που αφορά τόσο στο χρόνο εγκατάστασης όσο και στο χρόνο άρσης βλάβης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v