Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Νέα έκδοση του Profile Registry

Mια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Profile Registry προωθεί στην αγορά η εταιρία Profile. Το Profile Registry v.5 προσφέρει αποτελεί ένα αναβαθμισμένο εργαλείο investot relation για κάθε εισηγμένη εταιρία.

Profile: Νέα έκδοση του Profile Registry
Μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Profile Registry προωθεί στην αγορά η εταιρία Profile, προσφέροντας νέες δυνατότητες για τους χρήστες.

Στη νέα έκδοση v.5, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, το σύστημα προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στην αναζήτηση δεδομένων με διάφορα κριτήρια, δυνατότητα σύγκρισης μετοχολογίου σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, βελτιωμένες λειτουργίες στην ομαδοποίηση μετόχων, επέκταση της ασφάλειας της βάσης δεδομένων και σημαντικές αυτοματοποιήσεις και απλοποιήσεις στις λειτουργίες της εφαρμογής.

Παράλληλα, η έκδοση v.5 του Profile Registry ολοκληρώνεται με την προσθήκη δύο νέων υποσυστημάτων, του General Meeting, το οποίο απλοποιεί το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γενική συνέλευση και το MIS-Pricing, που παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής MIS Reports σχετικά με τις κινήσεις των μετόχων και τον επηρεασμό της τιμής της μετοχής (ανεύρεση Key Investors, όπως μεγαλομέτοχοι, επανεισαχθέντες, αποχωρήσαντες, επιθετικοί, νεοεισαχθέντες μέτοχοι).

Επίσης, μέσω της Profile παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης της εφαρμογής καθημερινά με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της εταιρίας, του Γενικού Δείκτη, του δείκτη του κλάδου που συμμετέχει η εταιρία και των δεικτών FTSE-20, 40, κ.λπ. (αν συμμετέχει σε τέτοιο δείκτη), καθώς και η απεικόνιση των τιμών αυτών σε διαγράμματα, τόσο ξεχωριστά για τον καθένα όσο και συγκριτικά μεταξύ τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v