Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΤΙΚΑΤ: Στη ΓΣ της 27ης Ιουνίου το θέμα του ΔΣ

Η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑΤ αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 27.6.2008.

ΑΤΤΙΚΑΤ: Στη ΓΣ της 27ης Ιουνίου το θέμα του ΔΣ
Η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑΤ αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 27.6.2008.

---Η ανακοίνωση της εταιρίας

Σε απάντηση της υπ' αριθμ. 21251/9.6.2008 επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα εξής :
Oπως έχουμε ήδη αναφέρει στις προηγούμενες επιστολές μας και προφορικά σας έχουμε εκθέσει, η λειτουργία της εταιρείας μας είναι συνεχής, συνεπής και απρόσκοπτη.

Ο κ. Πανούσης μοχθεί για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, ανεξαρτήτως της μη φυσικής παρουσίας του σε αυτή. Σύμφωνα με την από 29.6.2007 απόφαση του, το Δ.Σ. της εταιρείας ανέθεσε στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πανούση την άσκηση όλων των δικαιωμάτων και εξουσιών του Δ.Σ. των σχετικών με την εκπροσώπηση, διοίκηση και διεύθυνση της εταιρείας, χωρίς κανένα περιορισμό.

Τον πρόεδρο όταν απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνει σε όλη την έκταση των αρμοδιοτήτων του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Μιχαήλ Καπνουτζής.

Περαιτέρω, σύμφωνα με το καταστατικό μας, με ειδική εκάστοτε απόφασή του, το Δ.Σ. ορίζει εκπροσώπους της εταιρείας μέλη του ή τρίτα πρόσωπα για την εκτέλεση συγκεκριμένων εκάστοτε πράξεων. Όλα τα μέλη του Δ.Σ., εκτελεστικά και μη εκτελεστικά, επιδιώκουν με καθημερινό αγώνα την επίτευξη των σκοπών της εταιρείας.

Από τα ανωτέρω σε συνδυασμό και με την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, της οποίας το οργανόγραμμα με τις αντίστοιχες αρμοδιότητές του τηρείται με συνέπεια, καθιστούν προφανές ότι οι αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης, ουσιαστικά και τυπικά, τηρούνται επακριβώς.
Όπως αναφέρουμε και στην από 23.5.2008 επιστολή μας η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 27.6.2008 και η οποία είναι η μόνη αρμόδια για τούτο.

Τα ανωτέρω εγγυώνται την δυναμική πορεία και ομαλή λειτουργία της εταιρείας και την επίτευξη των στόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v