Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διάκριση επιχειρηματικής ηθικής

Βραβείο «Αριστείας Επιχειρηματικής Ηθικής» για το πρώτο επίπεδο αξιολόγησης της εφαρμογής του Μοντέλου Επιχειρηματικής Ηθικής (Bronze Business Ethics Excellence – Good Will Award) απονεμήθηκε στη Frigoglass.

Frigoglass: Διάκριση επιχειρηματικής ηθικής
Βραβείο «Αριστείας Επιχειρηματικής Ηθικής» για το πρώτο επίπεδο αξιολόγησης της εφαρμογής του Μοντέλου Επιχειρηματικής Ηθικής (Bronze Business Ethics Excellence – Good Will Award) απονεμήθηκε στη Frigoglass.

To βραβείο για τη Frigoglass παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Κουνιάκης, Διευθυντής Εταιρικής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής ΕΒΕΝ GR.

Η διάκριση αυτή, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τη Frigoglass, καθώς αποδεικνύει τα υψηλά πρότυπα που ακολουθεί η εταιρεία στην επιχειρηματική ηθική, με στόχο τη διαφανή και αειφόρο εξέλιξή της σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται, η αναγνώριση αφορά την κάλυψη των κριτηρίων του Μοντέλου Επιχειρηματικής Ηθικής του Ινστιτούτου και η διαδικασία της αξιολόγησης περιελάμβανε την εξέταση ποικίλων παραμέτρων στους τομείς Εταιρικής Διακυβέρνησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής ΕΒΕΝ GR εκπροσωπεί στην Ελλάδα από το 2005 το Εuropean Business Ethics Network, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με δραστηριότητες σε 33 χώρες και βαρύνουσα πανεπιστημιακή συμμετοχή, που απεικονίζει την ευρωπαϊκή αντίληψη για την επιχειρηματική ηθική.

Ο κος Δημήτρης Κουνιάκης σχολίασε:

«Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής της Frigoglass στον τομέα της επιχειρηματικής ηθικής, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία μας στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης τόσο απέναντι στους εργαζομένους της όσο κι απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε λύσεις που θα βασίζονται σε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές με στόχο την επίτευξη αειφόρου ανάπτυξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v