Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Συνεργασία με τη Λοταρία του Βιετνάμ

Η Intralot, υπέγραψε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Λοταρία της Ho Chi Minh City, κατά τη διάρκεια του Ελληνο-Βιετναμέζικου Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Intralot:Συνεργασία με τη Λοταρία του Βιετνάμ
Η Intralot, υπέγραψε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Λοταρία της Ho Chi Minh City, κατά τη διάρκεια του Ελληνο-Βιετναμέζικου Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το Μνημόνιο υπεγράφη από τον κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intralot και τον κ. Quang Vinh, Γενικό Διευθυντή της Λοταρίας της Ho Chi Minh City, παρουσία του Πρόεδρου της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, κ. Nguyen Minh Triet και μελών των Κυβερνήσεων του Βιετνάμ και της Ελλάδος.

Η Intralot και η Λοταρία της Ho Chi Minh City συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά και σε αποκλειστική βάση για το έργο του εκσυγχρονισμού της Λοταρίας της Ho Chi Minh City, η οποία είναι η μεγαλύτερη Λοταρία στο Βιετνάμ, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 140 εκατ. Δολάρια το 2007.

Η Ho Chi Minh City είναι το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο του Βιετνάμ. 300.000 εταιρείες, περιλαμβανομένων πολλών μεγάλων επιχειρήσεων, ασχολούνται με τους κλάδους της υψηλής τεχνολογίας, της ηλεκτρονικής, της ενέργειας, των κατασκευών, της παραγωγής οικοδομικών υλικών και αγροτικών προϊόντων. Σήμερα, η πόλη έχει 15 βιομηχανικά πάρκα και ζώνες εξαγωγής. Το πρώτο Χρηματιστήριο του Βιετνάμ ξεκίνησε τις εργασίες του στην πόλη το 2001.
 
Το 2007, το μικτό εγχώριο προϊόν (GDP) της πόλης υπολογίστηκε στα 14,3 δισ. δολάρια, ή περίπου 2.180 δολάρια κατά κεφαλή, (αυξημένο κατά 12,6% σε σχέση με το 2006) και αποτέλεσε το 20% του συνολικού GDP της χώρας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο διμερές φόρουμ δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, το Βιετνάμ παρουσίασε εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, συνέπεια σημαντικών οικονομικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων που έλαβαν χώρα. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία που ξεκινά σήμερα ανάμεσα στην Intralot και τη Λοταρία της Ho Chi Minh City θα είναι εξαιρετικά επωφελής για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε τα πρωτοποριακά μας προϊόντα, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και την παγκόσμια εμπειρία μας, ώστε να συνεισφέρουμε στις προσπάθειες της Λοταρίας της Ho Chi Minh City να εκσυγχρονισθεί και να αυξήσει την απόδοση της».

Ο Γενικός Διευθυντής της Λοταρίας της Ho Chi Minh City, κ. Do Quang Vinh σχολίασε: «Είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Intralot για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων μας. Η Λοταρία της Ho Chi Minh City ανυπομονεί να αποκτήσει το πρώτο on-line σύστημα από την κορυφαία εταιρεία του κλάδου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v