Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile:Στο συνέδριο Risk Management & Compliance

Η Profile σε συνεργασία με την SunGard είναι ανάμεσα στους χορηγούς του πρώτου συνεδρίου Risk Management & Compliance που γίνεται στη χώρα μας, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Profile:Στο συνέδριο Risk Management & Compliance
Η Profile σε συνεργασία με την SunGard είναι ανάμεσα στους χορηγούς του πρώτου συνεδρίου Risk Management & Compliance που γίνεται στη χώρα μας, την Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, από 08.30-17.30.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ενώ τις εργασίες του θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ελληνικής και Κυπριακής πολιτείας και ανώτερα στελέχη του τραπεζικού χώρου.

Η Profile και η SunGard μετέχουν στην δεύτερη ενότητα στις 12:55, σε συζήτηση με θέμα "Διαχείριση Κινδύνων: Η οπτική των IT Experts". Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετάσχει ο Dr. David Rowe, Μέλος Δ.Σ., EMEA της PRMIA και Executive VP Risk Management της SunGard.

Με βάση την σημαντική εμπειρία των Profile και SunGard από την υλοποίηση έργων "Βασιλείας ΙΙ" στις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα, αλλά και στις θυγατρικές τους στο εξωτερικό, το πάνελ θα εστιάσει στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες, και στην προετοιμασία εφαρμογής των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως επισημαίνεται, με την ανάπτυξη εφαρμογών στους τομείς Asset & Liability Management, Liquidity Risk, Market Risk, Operational Risk και Enterprise Risk Management, οι εταιρείες PROFILE και SunGard προσφέρουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση κινδύνων. Επιπλέον, οι σύνεδροι θα ενημερωθούν στο περίπτερο των PROFILE - SunGard για τις λύσεις που προσφέρουν στους τομείς Banking, Investment και Risk Management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v