Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνωστισμός υποψηφίων για την τουρκική λοταρία

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Χουριέτ η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί για την ιδιωτικοποίηση της Εθνικής Λοταρίας (Milli Piyango), Τουρκικής κρατικής ιδιοκτησίας, θα ειναι με το σκεπτικό του «μοιράσματος των εσόδων».

Συνωστισμός υποψηφίων για την τουρκική λοταρία
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Χουριέτ η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί για την ιδιωτικοποίηση της Εθνικής Λοταρίας (Milli Piyango), Τουρκικής κρατικής ιδιοκτησίας, θα είναι με το σκεπτικό του «μοιράσματος των εσόδων», όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της λοταρίας την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την απόφαση για την ιδιωτικοποίηση, το 20% των συνολικών εσόδων θα αποδίδονται στην Διεύθυνση Εθνικής Λοταρίας, ενώ το υπόλοιπο 80% θα αποδίδεται στην εταιρεία που θα έχει αναλάβει την λειτουργία της λοταρίας (έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό).

Αν και οι τεχνικές λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι σε εξέλιξη αποτύπωσής τους, το χρονοδιάγραμμα της ιδιωτικοποίησης θα δημοσιοποιηθεί στις αμέσως επόμενες μέρες.

Το δημοσίευμα της Χουριέτ αναφέρει μια ευρεία γκάμα ενδιαφερομένων εταιρειών και οργανισμών μεταξύ των οποίων την Ιταλοαμερικανική Gtech-Lottomatica, την Σουηδική Essnet-Tattersall, American Scientific Games, American Camelot.

Ο ελληνικός ΟΠΑΠ, η Intralot, οι Αυστριακές Λοταρίες και η Ιταλική Sisal περιλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων. Οι Τουρκικές εταιρειες που έχουν εκφράσει αρχικό ενδιαφέρον για την Milli Piyango ειναι το Dogan Group, το Cukurava Group και ο Ομιλος Is Yatirim.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v