Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάθμιση προγραμμάτων από τον ΟΤΕ

Από σήμερα, ο ΟΤΕ προσφέρει αναβαθμισμένα τα προγράμματα χρόνου ομιλίας ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240 διατηρώντας σταθερή την τιμή τους

Αναβάθμιση προγραμμάτων από τον ΟΤΕ
Από σήμερα, ο ΟΤΕ προσφέρει αναβαθμισμένα τα προγράμματα χρόνου ομιλίας ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240 διατηρώντας σταθερή την τιμή τους. Στα παραπάνω περιλαμβάνονται 120 ή 240 λεπτά χρόνου ομιλίας για αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα, δηλ. και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα διατίθενται ως εξής:

Οικονομικό πρόγραμμα Τιμές/μήνα με ΦΠΑ
ΟΤΕ 120 3,57 €
ΟΤΕ 240 6,95 €

Επιπλέον, από σήμερα 9/6/2008, ισχύουν νέες μειωμένες τιμές για τα προγράμματα ΟΤΕ Mobile, που περιλαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις από σταθερό προς οποιοδήποτε κινητό.

Ειδικότερα, οι νέες τιμές έχουν ως εξής:

ΟΤΕ Mobile 30 - 4,30 €
ΟΤΕ Mobile 60 - 8,10 €
ΟΤΕ Mobile 120 - 15,90 €
ΟΤΕ Mobile 240 - 30,90 €

Ο ΟΤΕ προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν -ανάλογα με το είδος των κλήσεων που πραγματοποιούν και το χρόνο ομιλίας που επιθυμούν- μειώνοντας έτσι περαιτέρω το λογαριασμό τους.

Στα νέα αναβαθμισμένα προγράμματα ΟΤΕ 120, ΟΤΕ 240 και τα νέα ΟΤΕ Mobile με τη μειωμένη τιμή, εντάσσονται αυτόματα και οι υφιστάμενοι πελάτες των παραπάνω.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα είτε με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), στα Συνεργαζόμενα Δίκτυα Πωλήσεων (ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA, Info-Quest:καταστήματα U), είτε με ένα τηλεφώνημα στο 134 είτε on-line μέσω του www.oteshop.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v