Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Διοργάνωση διημερίδας στην Τρίπολη

Διημερίδα με θέμα: ”Σύγχρονες Εξελίξεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών και των Τηλεπικοινωνιών - Η Συμβολή τους στην Ανάπτυξη της Περιφέρειας” διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Space Hellas.

Space Hellas: Διοργάνωση διημερίδας στην Τρίπολη
Διημερίδα με θέμα: ”Σύγχρονες Εξελίξεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών και των Τηλεπικοινωνιών - Η Συμβολή τους στην Ανάπτυξη της Περιφέρειας” διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Space Hellas από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, από 27-29 Ιουνίου, στην Τρίπολη.

Οι περίπου 300 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και φοιτητές, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επιστημονική διημερίδα και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας. Παράλληλα, παρακολούθησαν αναφορές σχετικά με την αξιόλογη συμβολή του νεοϊδρυθέντος Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην παραγωγή και μετάδοση της γνώσης, αλλά και τη γενικότερη συνεισφορά του στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας της Πελοποννήσου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Space Hellas, αίσθηση προκάλεσε και η ομιλία του κ. Θοδωρή Δραβίλλα, διευθυντή Marketing της Space Hellas, ο οποίος κατέθεσε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του αναφορικά με την ταχύτερη σύγκλιση μεταξύ κέντρου και περιφέρειας, μέσω της βέλτιστης χρήσης των σύγχρονων δικτυακών υποδομών.

Η Space Hellas στήριξε την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια του νέου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενισχύοντας τη στενή σχέση της με την ακαδημαϊκή κοινότητα, που προκύπτει από τη μακροχρόνια συμβολή της στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v