Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 30/6 η γενική συνέλευση

Τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος στη Ρουμανία, την ίδρυση υποκαταστήματος στη Ρωσία, αλλά και τη θέσπιση προγράμματος stock options, καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η γ.σ. της Τεχνικής Ολυμπιακής στις 30/6.

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 30/6 η γενική συνέλευση
Τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της εταιρίας στη Ρουμανία, την ίδρυση υποκαταστήματος στη Ρωσία, αλλά και τη θέσπιση προγράμματος stock options, καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η γενική συνέλευση της Τεχνικής Ολυμπιακής στις 30/6.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την γενική συνέλευση της εταιρίας οι μέτοχοί της μεταξύ άλλων θα αποφασίσουν:

* Την αναδιάρθρωση της δομής της εταιρίας και του ομίλου

* Την διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της εταιρίας στη Ρουμανία

* Την ίδρυση γραφείων και υποκαταστήματος στη Ρωσία.

* Την θέσπιση προγράμματος μετοχών στα μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό της εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης απόκτησης μετοχών ή μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ή/και μέσω διάθεσης ιδίων μετοχών.

* Κεφαλαιοποίηση φορολογημένων αποθεματικών προς διανομή δωρεάν μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στα στελέχη της εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v