Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμμετοχή με 26,2% στη σουηδική KEV

Την υπογραφή συμφωνίας για τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της σουηδικής KEV με ποσοστό 26,2% ανακοίνωσε η Intracom. Η KEV αναπτύσσει προϊόντα τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G).

Intracom: Συμμετοχή με 26,2% στη σουηδική KEV
Στην υπογραφή συμφωνίας για τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της σουηδικής KEV με ποσοστό 26,2% προχώρησε η Intracom.



Η KEV, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση, είναι νέα εταιρία τεχνολογίας αιχμής με έδρα τη Σουηδία, η οποία αναπτύσσει προϊόντα τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G). Συγκεκριμένα, η KEV AB αναπτύσσει μικρούς σταθμούς βάσης 3G για χρήση κυρίως εντός κτιρίων αλλά και άλλων περιοχών, εκτός εμβέλειας των κύριων σταθμών (όπως στάδια, αεροδρόμια, αφετηρίες μέσων μαζικής μεταφοράς κ.α.).

Η παγκόσμια αγορά των σταθμών βάσης 3G εκτιμάται στα 10 δις δολάρια (πηγή Carnegie - Σεπτέμβρης 2001) το 2005 και αναμένεται να αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς. Οι μικροί σταθμοί βάσης αναμένεται να αποτελέσουν το 5% - 10% του παραπάνω ποσού. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν γίνει εγκαταστάσεις συστημάτων 3G από την ιαπωνική εταιρία DoCoMo στο Τόκιο.

Σημειώνεται τέλος, ότι το Δ.Σ της Intracom, το οποίο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα στις 27 Φεβρουαρίου, αποτελείται από τους Σ. Κόκαλλη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Κ. Δημητριάδη, Α’ αντιπρόεδρος και αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος, Κ. Τσουκαλίδης, Β’ αντιπρόεδρος, Φ. Τζαβέλλα, Γ’ αντιπρόεδρος, Κ. Γκίκας, Δ’ αντιπρόεδρος, ενώ σύμβουλοι είναι οι Γ. Αννινος, Δ. Κλώνης, Χ. Χατούπης και Χ. Χαλκιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v