Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Επενδύσεις 5 δισ. για νέες θερμικές μονάδες

Η ΔΕΗ έχει όραμα να εξασφαλίσει και οικονομική ανάπτυξη και ένα καλύτερο περιβάλλον, επισημαίνει η διοίκηση, με αφορμή την παρεμπόδιση της εισόδου των εργαζομένων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Δημητρίου.

ΔΕΗ: Επενδύσεις 5 δισ. για νέες θερμικές μονάδες
Η ΔΕΗ έχει όραμα να εξασφαλίσει και οικονομική ανάπτυξη και ένα καλύτερο περιβάλλον, επισημαίνει η διοίκηση, με αφορμή την παρεμπόδιση της εισόδου των εργαζομένων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Δημητρίου από άτομα διαμαρτυρόμενα με το πρόσχημα της περιβαλλοντικής προστασίας

Ειδικότερα, από την Επιχείρηση έγιναν οι ακόλουθες επισημάνσεις:

* Η περιβαλλοντική ευαισθησία εκδηλώνεται με πολιτικές και πράξεις που δημιουργούν νέες αξίες στο Περιβάλλον. Αντίθετα, ενέργειες παρεμπόδισης του δικαιώματος στην εργασία και της λειτουργίας σταθμών ηλεκτροπαραγωγής δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το Περιβάλλον, καταστρέφουν αξία και αλλοιώνουν τη σημασία του σημερινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. 

* Η περιβαλλοντική ευαισθησία της ΔΕΗ αποδεικνύεται στην πράξη με τη δρομολόγηση επενδύσεων περίπου 5 δισ. ευρώ για την κατασκευή νέων θερμικών εργοστασίων, πλήρως φιλικών προς το Περιβάλλον, και άλλων 2 δισ. για επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα και θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική προστασία του Περιβάλλοντος. 

Όπως τονίζεται, η ΔΕΗ έχει όραμα να εξασφαλίσει και οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία και ένα καλύτερο περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v