Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Αναβάλεται η απόφαση για stock options

Σε αναβολή της έγκρισης προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) προχώρησε η γενική συνέλευση της Lavipharm, μετά από σχετικά δημοσιεύματα του ”Μετόχου” και του euro2day.gr.

Lavipharm: Αναβάλεται η απόφαση για stock options
Σε αναβολή της έγκρισης προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) προχώρησε η γενική συνέλευση της Lavipharm που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/7/03).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι αρμόδιες αρχές μελετούν την τροποποίηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου που διέπει τη χορήγηση stock options, η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να μην εγκρίνει το ανωτέρω πρόγραμμα επί του παρόντος.

Η συνέλευση κάλεσε το διοικητικό συμβούλιο να επανεξετάσει το θέμα και να προβεί σε νέα πρόταση μόλις ολοκληρωθεί η τροποποίηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου.

Σημειώνεται ότι το θέμα ανακίνησε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ”Μέτοχος” ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Σταύρος Θωμαδάκης, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή το euro2day.gr αποκάλυψε επιστολή του Χ.Α. προς το υπουργείο Ανάπτυξης με θέμα τα stock options.

Αλλωστε στο θέμα έχει αναφερθεί επανειλημμένως και ο ”Χαμαιλέων της Αγοράς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v