Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο οργανωτικό σχήμα στην Eurobank Properties

Τη νέα οργανωτική της δομή γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η εταιρία Eurobank Properties, μετά και την παραίτηση του κ. Αριστοτέλη Καρυτινού, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον κ. Λεωνίδα Θεόκλητο.

Νέο οργανωτικό σχήμα στην Eurobank Properties
Σημαντικές αποφάσεις για την επιχειρηματική λειτουργία της Εταιρείας έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank Properties κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας, τη σημαντική αύξηση των μεγεθών της μετά και την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και θέτοντας ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αυτόνομης επιχειρηματικής λειτουργίας της, αποφάσισε να ενσωματώσει οργανικά στη εταιρεία ένα σημαντικό αριθμό δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την ανάλυση και υλοποίηση των επενδύσεών της καθώς και με τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της.

Η νέα επιχειρησιακή και οργανωτική δομή ευθυγραμμίζεται πλήρως με το στρατηγικό όραμα της εταιρείας, δηλαδή την ανάδειξή της σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων στο χώρο των εμπορικών ακινήτων στην Ελλάδα, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών στο λειτουργικό σχήμα της εταιρείας: 

*  O κ. Νικόλαος Γαλέτας αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης 
*  Ο κ. Γεώργιος Χρυσικός αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή 
*  Η κα Ναταλία Στράφτη αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Επενδύσεων και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο κος Αριστοτέλης Καρυτινός, έως τώρα Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής, και τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.

Σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κου Α. Καρυτινού για το διάστημα που υπολείπεται για τη συμπλήρωση της θητείας του, το Δ.Σ. εξέλεξε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κο Λεωνίδα Θεόκλητο.
 
Ο κ. Θεόκλητος έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος καθώς και ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε μεγάλους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Μετά την ανωτέρω αντικατάσταση το Δ.Σ. της Εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

*  Νικόλαος Μπέρτσος, Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος 
* Γεώργιος Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
* Νικόλαος Γαλέτας, μη εκτελεστικό μέλος
* Γεώργιος Χρυσικός, εκτελεστικό μέλος
* Λεωνίδας Θεόκλητος, μη εκτελεστικό μέλος
* Σπυρίδων Μακρυδάκης, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
* Δημήτριος Σερμπέτης, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε τροποποίηση της σύνθεσης της Επενδυτικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κου Αριστοτέλη Καρυτινού και επιπρόσθετα εξέλεξε τον κ. Νικόλαο Α. Μπέρτσο και τον κ. Λεωνίδα Θεόκλητο ως μέλη. Έτσι η Επενδυτική Επιτροπή της Εταιρείας θα απαρτίζεται στο εξής από τα κατωτέρω έξι (6) πρόσωπα : 

*  Γεώργιος Χρυσικός, Πρόεδρος
*Νικόλαος Γαλέτας, Γραμματέας
* Λεωνίδας Θεόκλητος 
* Νικόλαος Μπέρτσος 
* Επαμεινώνδας Πανάς 
* Γεώργιος Παπαγεωργίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v