Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Βράβευση για οικιστικό έργο στη Ρουμανία

Για το υπό εξέλιξη έργο της κατασκευής πολυτελών κατοικιών στο Βουκουρέστι βραβεύτηκε η Lamda Development, στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργάνωσε η ρουμανική εφημερίδα ”Bucharest Business Week”. Στα 20 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ύψος της επένδυσης.

Lamda: Βράβευση για οικιστικό έργο στη Ρουμανία
Για το έργο της κατασκευής πολυτελών κατοικιών στο Βουκουρέστι βραβεύτηκε η Lamda Development, στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργάνωσε η ρουμανική εφημερίδα ”Bucharest Business Week”.

Το οικιστικό συγκρότημα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής, ενώ το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 20 εκατ. ευρώ.

Το συγκρότημα κατοικιών με το όνομα ”Lake View Condonium” αναπτύσσει στο Βουκουρέστι η Lamda Olympic, εταιρία στην οποία συμμετέχουν από κοινού και ισόποσα η Lamda Development και η Τεχνική Ολυμπιακή.

H επένδυση αναπτύσσεται σε οικόπεδο 9 στρεμμάτων, συνολικής κατασκευαστικής επιφάνειας 30.000 τ.μ. και περιλαμβάνει επτά κτίρια με 95 πολυτελή διαμερίσματα και 6.550 τ.μ. υπόγειων χώρων

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Lamda Development, η επιλογή της να επενδύσει στη Ρουμανία προήλθε από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η οικονομία της χώρας αναπτύσσεται με σταθερά βήματα, ενώ παράλληλα έχει επιτευχθεί και η πολυπόθητη πολιτική σταθερότητα.

Επιπλέον, επισημαίνει η Lamda, η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και η επερχόμενη ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση αποτελούν σημαντικές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξή της και την καθιστούν μια από τις σπουδαιότερες αγορές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v