Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τροποποίηση προγράμματος stock options

Η εταιρία Intralot ενημερώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση που έλαβε χώρα την 3η Ιουνίου 2008 ενέκρινε την τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας.

Intralot: Τροποποίηση προγράμματος stock options
Η εταιρία Intralot ενημερώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση που έλαβε χώρα την 3η Ιουνίου 2008 ενέκρινε την τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε η τροποποίηση του ανωτέρω Προγράμματος ΙΙ ως ακολούθως:

Η διάρκεια του Προγράμματος ΙΙ επεκτάθηκε για τρία επιπλέον έτη, ήτοι το Πρόγραμμα ΙΙ παραμείνει σε ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2011. Αποφασίστηκε ότι τα δικαιώματα προαίρεσης για αγορά μετοχών θα μπορούν να χορηγηθούν εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, τους γενικούς διευθυντές και τους διευθυντές της Εταιρείας και των θυγατρικών της εταιρειών και στα στελέχη της Εταιρείας και των θυγατρικών της εταιρειών που θα επιλεγούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με βάση κριτήρια απόδοσης και αξιολόγησης.
 
Τα δικαιώματα που θα μπορούν να διατεθούν αυξάνονται κατά μέχρι 4.800.000. Επιπλέον, σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του τροποποιημένου άρθρου 13§13 του Κ.Ν. 2190/1920, η άσκηση των δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του τροποποιημένου άρθρου 13§13 του Κ.Ν. 2190/1920 και ανά ημερολογιακό τρίμηνο κατ? ανώτατο όριο το ΔΣ θα αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο και θα εκδίδει και παραδίδει τις μετοχές στους δικαιούχους.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. της Εταιρείας να τροποποιήσει τον σχετικό κανονισμό του Προγράμματος ΙΙ, σύμφωνα με τα ανωτέρω και να καθορίσει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΙΙ εφεξής, τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων και οποιοδήποτε άλλο όρο του Προγράμματος ΙΙ.

Όλοι οι υπόλοιποι ουσιώδεις όροι του Προγράμματος ΙΙ παραμείνουν ως έχουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v