Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: "Παγώνει" προσωρινά η σύμβαση στο Οχάιο

"Παγώνει" προσωρινά η σύμβαση ύψους 170 εκατ. δολ. της Intralot για τη λοταρία του Οχάιο, κατόπιν απόφασης του διευθυντή της αμερικανικής λοταρίας να αποσύρει το αίτημα για έγκριση της σχετικής συμφωνίας από το Δ.Σ. της.

ΙΝΛΟΤ: Παγώνει προσωρινά η σύμβαση στο Οχάιο
"Στον πάγο", προς το παρόν, μπαίνει η σύμβαση ύψους 170 εκατ. δολαρίων της Intralot για τη λοταρία του Οχάιο στις ΗΠΑ, κατόπιν απόφασης του διευθυντή της αμερικανικής λοταρίας να αποσύρει το αίτημα για έγκριση της σχετικής συμφωνίας από το διοικητικό συμβούλιό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η απόφαση αυτή του κ. Michael Dolan ελήφθη καθώς άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ζήτησαν να εξεταστούν οι ενστάσεις της άλλης εταιρίας που συμμετείχε στον διαγωνισμό, της G-Tech.

Όπως επισημαίνεται, ο κ. Dolan αναμένει να επαναφέρει το αίτημα για έγκριση της σύμβασης με την Intralot εντός δύο εβδομάδων.

Σημειώνεται ότι πριν από τρεις εβδομάδες ο διευθυντής της λοταρίας του Οχάιο είχε ανακοινώσει πως η Intralot επιλέχτηκε για τη διαχείριση της λοταρίας από τις αρχές Ιουλίου του 2009.

Ωστόσο, η δεύτερη διαγωνιζόμενη, η G-Tech, υπέβαλε ένσταση, ισχυριζόμενη πως η Intralot δεν διαθέτει ούτε την πείρα ούτε τον εξοπλισμό για να διαχειριστεί τη λοταρία του Οχάιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v