Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Διευκρινίσεις για πληρωμή λογαριασμών

Μόνο σε συμβεβλημένα με την ΕΥΑΘ καταστήματα καλούνται να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους οι καταναλωτές, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα μιας ιδιότυπης «μεσιτείας».

ΕΥΑΘ: Διευκρινίσεις για πληρωμή λογαριασμών
Μόνο σε συμβεβλημένα με την ΕΥΑΘ καταστήματα καλούνται να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους οι καταναλωτές, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα μιας ιδιότυπης «μεσιτείας» που σε πολλές περιπτώσεις ζημιώνει τους πελάτες της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτόκλητοι «μεσάζοντες» εισπράττουν οφειλές καταναλωτών της ΕΥΑΘ χωρίς να είναι συμβεβλημένοι με την εταιρία, κατακρατούν τα χρήματα επί μακρόν και τα αποδίδουν στην εταιρεία καθυστερημένα, με κίνδυνο επιβολής τόκων εις βάρος των καταναλωτών.

Η Διεύθυνση Καταναλωτών της ΕΥΑΘ προτίθεται άμεσα να προμηθεύσει τα συμβεβλημένα με την εταιρία καταστήματα με ειδικό αυτοκόλλητο προς αποφυγήν ανάλογων φαινομένων.

Η ΕΥΑΘ με γνώμονα τη διευκόλυνση των πελατών της, έχει αυξήσει σημαντικά τα σημεία εξυπηρέτησής τους. Έτσι, εκτός από τα κεντρικά της εταιρίας επί της Εγνατίας 127 και τα γραφεία της στην Τσιμισκή 98, λειτουργούν δύο υποκαταστήματα: στην Πλατεία Δημοκρατίας 6 (Βαρδάρι) και στη Βασιλίσσης Όλγας 243 (Ντεπό).

Εξάλλου, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους σε 50 και πλέον καταστήματα και γραφεία των ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κάθε κατάστημα ΕΛΤΑ ανά τη χώρα, σε 164 συμβεβλημένα καταστήματα για εισπράξεις (πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, φαρμακεία κ.ά.), και τέλος με πάγιες εντολές στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK, EUROBANK ERGASIAS, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΥ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v