Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Ενέργειες για άρση από την επιτήρηση

Σε ενέργειες για άρση της μετοχής της από την επιτήρηση, στην οποία την ενέταξε το Δ.Σ. του ΧΑ με την από 23/9/1999 απόφασή του, προχωρά η διοίκηση της εταιρίας Βιοσώλ.

Βιοσώλ: Ενέργειες για άρση από την επιτήρηση
Σε ενέργειες για άρση της μετοχής της από την επιτήρηση, στην οποία την ενέταξε το Δ.Σ. του ΧΑ με την από 23/9/1999 απόφασή του, προχωρά η διοίκηση της εταιρίας Βιοσώλ.

Ειδικότερα, η Βιοσώλ ΑΒΕ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α., με την από 23/9/1999 απόφασή του, ενέταξε την Εταιρία "ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ" στην κατηγορία διαπραγμάτευσης μετοχών με τον τίτλο "Υπό επιτήρηση", που θεσπίσθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του στην συνεδρίαση της 19/9/1999, διότι σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία κατά το διάστημα 1/1/1997-30/6/1999 τα οικονομικά της αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την βελτίωση των αποτελεσμάτων της που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίσθηκαν στις Γενικές Συνελεύσεις της 24/9/2007 και 14/4/2008 συνολικού ποσού ευρώ 10.843.694, την εξαγορά της εταιρίας Κάλλιγκαν Ελλάς και την επέκταση της δραστηριότητας της εταιρίας χώρο των συστημάτων επεξεργασίας νερού και των εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας που είναι συμπληρωματικός και συναφής προς την σημερινή δραστηριότητα.
 
Επίσης η εταιρία μεθοδεύει περαιτέρω επέκταση στο νέο αντικείμενο δραστηριότητας με την εξαγορά των εταιριών SYCHEM Α.Ε. και Aquatronics Α.Ε., καθώς και την συμμετοχή της στο χώρο της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ μέσω της εταιρίας Neovent Α.Ε.

Όπως επισημαίνεται, η Βιοσώλ έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για την απόσχιση της τρέχουσας δραστηριότητας της Εταιρίας ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ και την εισφορά της σε νεοϊδρυόμενη Εταιρία, με αποτέλεσμα την δημιουργία εταιρίας συμμετοχών στο χώρο της αειφόρου ανάπτυξης και ειδικότερα της υπεύθυνης χρήσης του νερού και της ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v