Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P AΒΑΞ: Nέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΠΡΟΕΤ

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της θυγατρικής εταιρίας ΠΡΟΕΤ του ομίλου J&P AΒΑΞ, ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου από την 1η Ιουλίου. Η ΠΡΟΕΤ παράγει προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία και διαθέτει πτυχίο 3ης τάξης.

J&P AΒΑΞ: Nέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΠΡΟΕΤ
Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της θυγατρικής εταιρίας ΠΡΟΕΤ του ομίλου J&P AΒΑΞ, ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου από την 1η Ιουλίου.

Η ανάληψη από τον κ. Παπαγεωργίου των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΡΟΕΤ, η οποία παράγει προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία και διαθέτει Εργοληπτικό πτυχίο 3ης τάξης, εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή του ομίλου J&P AΒΑΞ για την προώθηση της χρήσης τεχνολογίας βαριάς προκατασκευής σε κτιριακά έργα και ειδικές κατασκευές και στη διείσδυση σε κατασκευαστικά έργα μικρότερου προϋπολογισμού.

Παράλληλα, ο κ. Παπαγεωργίου ανέλαβε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας του ομίλου J&P Development, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate με την επιλεκτική ανάπτυξη και αξιοποίηση ακινήτων ποιότητας, κύρους και υψηλής αισθητικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v