Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kατάθεση Βγενόπουλου: Τα "καυτά" πρακτικά

Ολόκληρη η 5ωρη ακρόαση Βγενόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση ΟΤΕ. Τα πλήρη πρακτικά, με τις ερωτήσεις 19 βουλευτών, τις απαντήσεις, τους έντονους διαλόγους και τις αποκαλυπτικές... λεπτομέρειες.

Kατάθεση Βγενόπουλου: Τα καυτά πρακτικά
Η μαραθώνια ακρόαση του αντιπροέδρου της MIG, κ. Aνδρέα Βγενόπουλου, στη Βουλή για τον ΟΤΕ, δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης χθες και προχθες κι έγινε πρώτο θέμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο αντιπρόεδρος της MIG  σε έναν διάλογο με 19 βουλευτές, που διήρκεσε περίπου 5 ώρες, απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν, αποκάλυψε το παρασκήνιο των επαφών της MIG με το ελληνικό δημόσιο, διαφώτισε για τις άγνωστες πτυχές του deal και παρουσίασε το ιστορικό των επαφών με τους Γερμανούς της Deutsche Telekom.

Το euro2day.gr ύστερα από ερωτήσεις και "αιτήματα" πολλών αναγνωστών,  εξασφάλισε και παρουσιάζει τα πλήρη πρακτικά (ξεπερνούν τις 100 σελίδες) της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, που περιλαμβάνουν τις διευκρινίσεις, τις αποκαλύψεις και τους "καυτούς" διαλόγους μεταξύ του κ. Βγενόπουλου και των βουλευτών της επιτροπής.

Ανάμεσα στους ερωτώντες οι Χρ. Παπουτσής, Λ. Κατσέλη, Γ. Δραγασάκης, Π. Παναγιωτόπουλος, Η. Καλλιώρας, Ν. Σηφουνάκης και Κ. Γείτονας. 
 
Διαβάστε τα σημεία που δεν έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, τις αντεγκλήσεις και τις λεκτικές μονομαχίες μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ακρόασης, που δεν περιορίστηκε στο θέμα του ΟΤΕ, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα, από τις αγωγές ενάντια σε πολιτικούς, μέχρι το ύψος των... αμοιβών του κ. Βγενόπουλου, αγγίζοντας και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως ο αφελληνισμός της ελληνικής οικονομίας και η προτίμηση που φαίνεται να δείχνει η κυβέρνηση στους ξένους επενδυτές, έναντι των Eλλήνων, ακόμη και στον τραπεζικό τομέα. 


* Τα πλήρη πρακτικά της κατάθεσης του κ. Α. Βγενόπουλου στη Βουλή δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v