Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Εκτιμά μέσο ρυθμό αύξησης 30% το 2008-10

Την περίοδο 2008 - 2010, εκτιμάται ότι ο όμιλος θα παρουσιάσει ετησιοποιημένους ρυθμούς αύξησης 30% στον κύκλο εργασιών αλλά και στα κέρδη μετά φόρων, γνωστοποίησε η Profile, στο πλαίσιο της παρουσίασής της στην ΕΘΕ.

Profile: Εκτιμά μέσο ρυθμό αύξησης 30% το 2008-10
Για την περίοδο 2008 - 2010 εκτιμάται συνολικά ότι ο όμιλος θα παρουσιάσει μέσους ετησιοποιημένους ρυθμούς αύξησης της τάξεως του 30% στον προβλεπόμενο κύκλο εργασιών αλλά και στα προβλεπόμενα κέρδη μετά φόρων, γνωστοποίησε η εταιρία Profile, στο πλαίσιο της παρουσίασής της στην ΕΘΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών η παρουσίαση της εταιρίας σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου και την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Στη συγκεκριμένη παρουσίαση δόθηκε έμφαση στo επιχειρηματικό σχέδιο του ομίλου αλλά και στις νέες λύσεις που αναπτύσσει καθώς και στις εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, οι οποίες αυξάνονται σημαντικά, με αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύουν ήδη το 20% του κύκλου εργασιών.

Ο όμιλος παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία κάνοντας αυστηρά επιλεκτικές κινήσεις για την είσοδό του σε νέους τομείς δραστηριότητας, όπως είναι ο αναπτυσσόμενος κλάδος του ενεργειακού λογισμικού, αλλά και για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του όχι μόνο στις 15 χώρες όπου ήδη δραστηριοποιείται αλλά και σε άλλες.

Στους άμεσους στόχους του ομίλου συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής τόσο μέσω αντιπροσωπειών όσο με κατ' ιδίαν παρουσία. Η στρατηγική αυτή διασφαλίζει σταθερότητα και υγιή αύξηση των μεγεθών του, με σταδιακούς ρυθμούς, γεγονός που καθίσταται εμφανές και από τη συνεχή αύξηση τόσο του πελατολογίου όσο και του προσωπικού του.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Profile, το 2008 προβλέπεται να είναι ακόμη μία καλή χρονιά, βάσει των ανεκτέλεστων υπολοίπων σε έργα, της αναπτυξιακής πορείας στο εξωτερικό και της ισχυροποίησης της θέσης της στον δημόσιο τομέα. Για την περίοδο 2008 - 2010 εκτιμάται συνολικά ότι ο όμιλος θα παρουσιάσει μέσους ετησιοποιημένους ρυθμούς αύξησης της τάξεως του 30% στον προβλεπόμενο κύκλο εργασιών αλλά και στα προβλεπόμενα κέρδη μετά φόρων.

Επισημαίνεται, ότι ο όμιλος έχει πλέον εδραιώσει τη λειτουργία του μέσα από τις δύο επιχειρησιακές του μονάδες. Η μονάδα Financial Solutions προσφέρει συστήματα για Risk & Compliance, Capital Markets & Banking καλύπτοντας και τους τομείς Online Banking, Treasury, Leasing, Financials, Payment και Core Banking.

Η μονάδα Business Solutions προσφέρει λύσεις στους κλάδους του δημόσιου τομέα, των κρατήσεων εισιτηρίων και των συνδυασμένων μεταφορών, καθώς και στους τομείς CRM, E-Business και ενεργειακού λογισμικού.

Επιπλέον, ο όμιλος Profile ενισχύει τις συνεργασίες του με εταιρίες διεθνούς κύρους, με στόχους τη διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων και την παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων σε τράπεζες και σε επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v