Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ενδιαφέρον για την τουρκική Milli Piyango

Την πρόθεση επέκτασης του ΟΠΑΠ στις διεθνείς αγορές αποκάλυψε ο CEO του οργανισμού, κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα 2007, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin.

ΟΠΑΠ: Ενδιαφέρον για την τουρκική Milli Piyango
Την πρόθεση επέκτασης του ΟΠΑΠ στις διεθνείς αγορές αποκάλυψε χθες, Δευτέρα, ο CEO του οργανισμού, κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα 2007, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin Analysis.   

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι ενδέχεται να εκφράσει ενδιαφέρον για την τουρκική λοταρία Milli Piyango, η οποία τελεί υπό ιδιωτικοποίηση.

Παράλληλα, η διοίκηση της εισηγμένης τόνισε ότι για να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για τις αποζημιώσεις και τις ανακαινίσεις των πρακτορείων θα πρέπει να εγκριθεί το τελικό κείμενο της σύμβασης από το διοικητικό συμβούλιο και να υπογραφεί από τους πράκτορες του οργανισμού.

Στο κείμενο της σύμβασης υπάρχει και ρήτρα, σύμφωνα με την οποία οι πράκτορες δεν θα μπορούν να παράσχουν υπηρεσίες στοιχηματισμού για 12 μήνες μετά τη διακοπή της σχέσης τους με τον ΟΠΑΠ.

Για το ΚΙΝΟ, η διοίκηση του ΟΠΑΠ τόνισε ότι έως τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να λειτουργήσουν self-service τερματικά, τα οποία αρχικά θα παρέχουν μόνο υπηρεσίες ΚΙΝΟ. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τις ώρες διεξαγωγής ή τη συχνότητα του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του Euro. Ωστόσο, επισήμανε ότι μετέτρεψε τους όρους της σύμβασης με την Intralot ώστε να πάρει επιπλέον 613 αυτόματα τερματικά.

Αναφορικά με τα νέα παιχνίδια, η διοίκηση της εισηγμένης εξήγησε ότι δεν σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει νέο παιχνίδι πριν από το τέλος του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v