Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Πιστοποίηση με EN ISO 9001:2000

Η Αλουμύλ ανακοινώνει την πιστοποίηση των θυγατρικών εταιρειών ΑΛΟΥΚΟΜ και ΑΛΟΥΝΕΦ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2000, για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Αλουμύλ: Πιστοποίηση με EN ISO 9001:2000
Η Διοίκηση του Ομίλου Αλουμύλ ανακοινώνει την πιστοποίηση των θυγατρικών εταιρειών ΑΛΟΥΚΟΜ και ΑΛΟΥΝΕΦ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2000, για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, μετά από επιτυχημένη επιθεώρηση από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV NORD.
 
Υπενθυμίζεται, ότι η μητρική εταιρεία Αλουμύλ κατέχει το πιστοποιητικό EN ISO 9001:2000 από το Σεπτέμβριο του 2003, ενώ από τον Ιούνιο του 2000 κατείχε την παλαιότερη έκδοση του ISO 9001:1994. 

Όπως επισημαίνεται, η απόκτηση του πιστοποιητικού για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2000 επιβεβαιώνει με τον πιο έγκυρο τρόπο την ευαισθησία και την πολιτική της ΑΛΟΥΜYΛ για την ποιότητα των προϊόντων της. Με την απόκτηση του πιστοποιητικού από τις θυγατρικές ΑΛΟΥΚΟΜ και ΑΛΟΥΝΕΦ, ο Όμιλος ορίζει τον ξεκάθαρο προσανατολισμό του, εφαρμόζοντας στις εγκαταστάσεις του ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγεία & Ασφάλεια στην εργασία.

Σημειώνεται, ότι το συντονισμό των ενεργειών για την προετοιμασία των εργοστασίων των δύο θυγατρικών ενόψει της επιθεώρησης πιστοποίησης φέρει το Τμήμα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος της μητρικής, το οποίο λειτουργεί από το 1997, σύμφωνα με τα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών βιομηχανιών αλουμινίου.

Το τμήμα, είναι αρμόδιο τόσο για τον έλεγχο της συνεπούς και απρόσκοπτης τήρησης του συνόλου των διαδικασιών των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος στην Εταιρεία και στις θυγατρικές, όσο και για τη διαρκή βελτίωση τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v