Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Λάβρος για ΟΤΕ, αδιαφορεί για Alpha

Το στίγμα της επικείμενης εμφάνισης του στη Βουλή, όπου έχει κληθεί για το θέμα του ΟΤΕ, έδωσε ο κ. Α. Βγενόπουλος κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της MIG που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου.

Βγενόπουλος: Λάβρος για ΟΤΕ, αδιαφορεί για Alpha
Ένα στίγμα της αυριανής του εμφάνισης στη Βουλή, όπου έχει κληθεί για το θέμα του ΟΤΕ, έδωσε ο κ. Α. Βγενόπουλος κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της MIG που πραγματοποιήθηκε σήμερα, υποσχόμενος ότι αύριο οι βουλευτές της Επιτροπής που τον κάλεσε θα… υποστούν σοκ από τα όσα θα τους πει.

Επιπλέον, ο κ. Βγενόπουλος στο πλαίσιο των ερωτήσεων των μετόχων απάντησε σε σχετική ερώτηση αν έχει ενδιαφέρον για την απόκτηση της Alpha Bank λέγοντας: «Ουδέν ενδιαφέρον και ουδεμία πρόθεση για την απόκτηση της Alpha Bank».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του κ. Βγενόπουλου σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΤΤ.

Σχετικά με το ίδιο θέμα ο κ. Βγενόπουλος επισήμανε ότι οι περισσότερες «κινήσεις» που βλέπουν τη δημοσιότητα αυτήν την εποχή για πιθανές συγχωνεύσεις ελληνικών τραπεζών αποτελούν μηχανισμούς άμυνας για τις τράπεζες.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα στις 5:00 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της MIG, όπου ψηφίστηκαν ορισμένα από τα θέματα και αναβλήθηκε για την επόμενη η λήψη απόφασης για άλλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v